bambi

Vecka 23 - #233B Lovelier Knit Jacket

Denna veckas "Veckans Odd Molly" är sponsrad av Tin Tin Style som skickade mig en Lovelier Knit Jacket att recensera. Tusen tack!

Lovelier Knit Jacket är en ny version av klassikern Lovely Knit Jacket. Den är i 100% bomull och finns i två färger, multi och dark blue. Tin Tin Style har koftan i båda färgerna.

Den är verkligen jätteskön och känns så otroligt användbar. Jag har använt min istället för sommarjacka nu ett tag! Jag gillar dom blåa nyanserna som går från ljusblått till mörk-mörkt blått och den känns lagom mönstrad. Lite kul är det också att det står Odd Molly i rosa på ryggen:



Jag älskar min Lovelier Knit Jacket eftersom den passar ihop med det mesta och den är inte lik någon annan kofta jag har. En underbar och mysig vardagskofta som även kan användas som sommarjacka!

Det är härligt att Odd Molly förnyar den populära Lovely Knit koftan. Det känns som att denna är lika användbar, skön och snygg som klassikern, men inte lika vanlig och inte nån "som alla har".



Vad tycker ni om Odd Mollys nya version av klassikern Lovely Knit? Ni kanske också har en Lovelier Knit Jacket? Vad tycker ni om den?
#1 - Alexandra

Jag har Lovelier Knit i färgen multi. Mycket fin kofta, hög kvalite, härliga färger. Tycker dock att den är lite tjockare är den vanliga Lovely knit.

Jag bär den till mina klänningar. I storleken är den också lite större är Lovely knit, men jag är nog helt enkelt ett undantag så jag är både liten och smal, så det är rätt svårt att hitta kläder som passar min rygglängd och storlek...

#2 - Bina

Jag tycker den är ursöt! Kan dock inte försvara ett köp till ... just nu :-( annars hade en blå mer än gärna fått flytta in i Molly-garderoben.

#3 - Linda

Tycker också den blå är finast..,. mycket fin. Tror det är dax att snart införskaffa denna... mvh Linda

#4 - Katinka

Den blå är jättesöt. Får nog vänta för mig dock. Jag köpte ju precis en i Green nu. Älskar den!

#5 - Jenny

Jag har den blå och den är verkligen användbar! Snygg och ovanlig!

#6 - FiaS

Tycker färgerna är fina, den blå mest. Men däremot så gillar jag inte tvärrandigt: man ser bredare ut och är man inte så lång...så ser man kortare ut också...Förvillar ögat...

Så jag håller mig till lovely knit!

#7 - Anonym

mycket fin? vilken st drar du på denna kofta? gisses vad odd mollyplagg du har..önskar jag hade hälften../Johanna

#8 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Johanna: Tack :) Jag har storlek 2 på denna och det är lagom stor tycker jag!

#9 - Fannie

Jag vet att jag är lite sent ute men jag har varit på span efter denna jacka i blå jätte länge men har int hittat den :( Vet du vart man skulle kunna köpa en ny sån? stl 3-4.

Vill inte köpa en på tradera eller blocket.

Tack för en bra blogg :)