bambi

Vecka 24 - #859 Full emb smock dress


Denna veckas "Veckans Odd Molly" är sponsrad av Tin Tin Style som skickade mig en Full emb smock dress att recensera. Tusen tack!

Full emb smock dress är en helt underbar klänning! Jag är verkligen helt kär i den! Den är i 65% bomull och 35% silke, vilket gör den väldigt mjuk och den känns silkeslen och lätt. Full emb smock dress finns i fem färger: blue, pearl, green, apricot och chalk.  

Dom olika färgerna har lite olika mönster. Den som jag fick recensera, i färgen blue har ett sånt somrigt fjärilsmönster, likaså den i green. Den i pearl och chalk har fina rosor och sen den i apricot har ett sorts blommönster. Tin Tin Style har klänningen i färgerna blue och chalk.

  

Namnet på klänningen säger en hel del om den. Den heter "full emb", som står för full embroidered, alltså fullt med broderier och det är den. Det är härligt att mönstret är broderat på tyget istället för bara tryckt på tyget, det känns som mer hållbart och lite exklusivare.


Sen så heter den även "smock dress", och det har smock både fram och bak vilket för att man får en fin figur i klänningen också. Andra fina detaljer är också spetskanten nertill på baksidan och tofsarna som man kan knyta framtill. Jag gillar även längden på ärmarna och att dom är lite puffiga.

Själva längden på klänningen känns väldigt lagom. Den slutar straxt överför knäna knäna, så man kan antingen ha tights, strumpbyxor eller ha den som tunika till jeans. Min är i storlek 2 och den är rätt så stor (som den ska vara).

Jag upptäckte att man imagination wrap kofta var som gjord för denna klänning! Tyckte att dom passade jättebra ihop! Jag som knappt har använt min imagination wrap tidigare, så jag blev superglad när jag såg hur bra dom passade ihop!




Jag är i allafall helt kär i min full emb smock dress och den är helt klart min favorit molly just nu! Jag använde den både i fredags när vi firade vår kompis som tog examen och även i löradgs när vi var på nationaldagslunch. Det känns som att den är både festlig och fin men kan även lätt "kläs ner" och användas till vardags också. En väldigt användbar klänning alltså!

Perfekta sommarklänningen för alla sommarfester!


Vad tycker du om full emb smock dress? Du kanske har en? När/hur använder du den? Om du inte har någon, vilken skulle du helst vilja ha och hur skulle du använda den?
#1 - Bina

Den ser väldigt söt ut! Synd man inte har en sjö med pengar att gräva ur.. eller är sponsrad.. ;-)



Ha nu en underbar första arbetsdag!

KRAM

#2 - tia på cambridgekurens tredje dag!

Den är superfin! Den med rosor eller vad det är gillar jag mest! Lycka till på jobbet!



(PS: TRE kilo ner när jag går in på dag sex...) DS.

#3 - Russin

hej hopp..:)

tack för din kommentar.. Vilken fin klänning.. den gillade jag verkligen.. :)



ha en fin fin dag, kram

#4 - johanna jordgubbe

klänningen är underbar..

själv ska jag köpa mitt första odd molly plagg idag :) som jag har längtat :) men idag skall jag äntligen våga.. hoppas jag hittar nån med bra sömmar.. kan ju vara lite si och så med dem tyvärr..



lycka till med bilen idag :)

#5 - Perla

Toppenfin!

#6 - Att ha det gott

Den var super fin

#7 - Jolanta

Mycket fin klänning, särskilt den i aprikot och powder!

Får jag fråga dig, varför bär du den till jeans på bilden? Klänning är ju en klänning, den är normallång dessutom, eller?

#8 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Jolanta: Jag tycker att man kan använda den som tunika också. Det var rätt så kyligt den dagen så därför hade jag jeans till den!

#9 - Bina - som inte kunde låta bli att börja mollyblogga..

Jag är tillbaka här och kollar igen - jag blir tossig - plötsligt inser jag att jag "måste" ha linnet med det broderiet.. har du koll på en 4a av det?

#10 - Bina - som inte kunde låta bli att börja mollyblogga..

Oops.. jag åkte dit... shit pomfritt det blev den ändå.. jag får nog sälja av lite fler Mollysar.



#11 - Helén C

Hej! Det finns en brun emb smo på Tradera just nu. Auktionen går ut kl. 16.52 6 feb. 2011. ÄR DEN Fejk? Då du skriver om 5 färger, MEN det var 2009, kanske brun tillkommit???? ELLER? Vad tror du?