bambi

Bäst och pest just nu
BÄST
1.) Bästa stunden på hela dagen var imorse då vi låg i sängen och gosade. Jag kittlade Zack så att han skrattade en massa. Det värmer verkligen i hela hjärtat.

2.) Tandläkarbesöket var gratis idag och jag ska inte dit förrän om över en månad. Alltså gott om tid att förtränga det hela.

3.) Jag har en 20% rabattkupong hos Åhlens... som kanske ska användas till att köpa en ny Odd Molly. Vet bara inte vilken... tyckte att deras utbud var lite begränsad.



PEST
1.) När deodoranten ska lämna märken efter sig på kläder. Dessa vita fläckar är inte snygga! Trist att behöva tvätta hela plagget också bara för att det är en deodorantfläck på den, när man lika gärna hade kunnat vädra plagget.

2.) Att det snöade lite idag... skulle det inte bli vår..?

3.) Lågkonjunkturen.... blää... inte roligt att hela tiden höra om alla människor som mister sina jobb  :(
#1 - Therese - Eira min ögonsten

säljer dom odd molly på alla åhlens?

#2 - Johanna - MyShoebox.se

Kan du inte bara ta lite vatten på deodorantfläcken då?

#3 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Johanna: Jag tycker inte att det riktigt går bort på alla plagg med bara lite vatten... jag kanske har en väldigt stark deodorant??

#4 - ronja

oh, va gullig header! :)

#5 - Ebba's mamma (Angelica)

Tack :-)

#6 - Anonym

Jag använder Nivea Pure invisible(no white marks) o det blir inga fläckar av den på kläderna

#7 - Sophie

Ett tips är att köpa deodorant på hälsokost. Köpte en förra månaden. Har förstört jättemycket kläder på deodoranter men den här lämnar inga fläckar alls, är luktfri och håller hela dagen (om inte ännu längre) Kostade 85:- Den heter Deo crystal från Urtekram. Vill man ha med doft finns ju rosenserien, också den på hälsokost.

#8 - Nina

nu har ja röstat på dig inne på mammablogg galan :D

#9 - Nina

haha, ja jag va snabb idag =)