bambi

Den rätte för Rosing
Jag och sambon fastnade framför Den rätte för Rosing igår kväll och jag vet inte vad jag tycker? Linda verkar inte ha så stor social kompetens när hon gör saker som att himla med ögonen när Jofre berättar om en jobbig händelse för henne och hela den där "romantiska middagen" med Ludde var ju bara hemsk... på alla sätt och vis. Och varför visades Bobbys rumpa på tv? Det fanns ingen mening med det...?

Sambon blev ganska upprörd när det kom fram att Linda hade rotat i killarnas necessärer och undrade hur tv kan visa hur hon bryter mot lagen? För att inte tala om det hon hittade... knarkarkillen borde ha blivit utsparkad direkt.



Fredrik, karatekillen som åkte ut igår, var väldigt skum. Sambon trodde att han var skådis, för ingen kan vara så konstig på riktigt? När jag tittar på hans sida på Kanals 5s hemsida så ser jag att faktiskt är skådis!

Det är ett konstigt gäng killar dom har hittat. Ingen är ju den andra lik, så det får mig att undra om Linda ens vet vad det är för kille hon föredrar? Hon verkar inte ha lärt sig vad hon har för killsmak så hon tar lite av varje sort?
#1 - Toby Hagberg - ♥ Boys style in a gay's life ♥

Det är fruktansvärt PINSAMT!



Enligt mig i alla fall.

#2 - Sabina

ja det blir intressant att se.. den killen som bara är "sjuk" hela tiden.. man kan undra om han bara är med i programet bara för att få gratisresor..

#3 - Elin

Tittar också på det där programet utan att veta varför jag gör det. Känns mest....pinsamt att se det. Sen förstår inte jag hur 19-åringen kan vara kvar, var inte hon ute efter något "seriöst"?

#4 - jossan

håller med ! speciellt konstigt att dom visar det i tv fast till och med linda själv sa "det här kan ni inte filma" när dom hittade pillrerna... sen så sa han ju visserligen att det var laktospiller eller nåt men han fick ju aldrig chansen att berätta om han knarkade eller ej...

#5 - Jacks mamma

Programmet är ju så patetsikt. Jag skäms ju bara jag titrtar på reklamen..och dessutom hur kan någon vilja dejta en tjej som har sex i tv?! Hmmm..

#6 - Angelica

Men jag läste nått om att Linda har redan en kille och hon hade det också innan programmet började,det var därför Jannike hoppade av