bambi

Det blev en liten cupcake i allafall...
   

Jag drog in till Åhlens City och NK för att leta efter en lila Spoiler tank, men dom hade ingen (får nog beställa en istället). Istället så fastnade jag för en darkblue Cupcake Longtop som fick följa med hem. Jag tyckte att den satt så himla bra! Underbar är vad den är!

Jag provade även en Overlap skirt (se bild), det var en underkjol till den också... den var väldigt söt... men den fick inte följa med hem. Kanske en annan gång.

Jag provade även en Blind Date Cardigan (som ligger etta på min önskelista), men den var faktiskt inte så häftig som jag trodde... så den stryker jag faktiskt från min önskelista! Får kanske ta och göra en ny önskelista snart (den har ju ändrats väsentligt!), jag har redan 4 av 10 plagg på listan! :)

När vi var på NK så blev plutten lite gnällig så jag åkte upp och letade efter amningsrummet som jag hade hört ska finnas där... men där fanns inget amningsrum! Så jag fick sitta och amma lite på toa! Blää... bättre med Åhlens City som har ett ordentligt amningsrum!
#1 - jane

aa den svarta tunikan fin:))

#2 - Katinka

Mmm, jag köpte en Cupcake longtop i vitt så jag vet vad du menar! Kunde liksom inte heller låta bli...

#3 - Jenny

Jag har också hört att de ska ha ett amningsrum, konstigt! Hoppas ni har en fin dag! Kram Jenny

#4 - Marie

Hej hej!

Jag såg lila spoiler tank i Odd Molly-butiken, annars ser det lite tomt ut.



Jag hittar inte lila lovely knit :/

#5 - Katinka

Förresten, glömde säga det. Jag har ett Spoiler linne i gråblått och ett i brons från förra årets kollektion och de är små i storlekarna. Vet inte om de är det i år med, men då var de åtminstone det. Storlek 2 sitter ganska tajt på mig och storlek 3 är bättre. Däremot är underkjolarna ganska normala i storleken konstigt nog.

#6 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Marie: Jag var där idag också, men den fanns inte i min storlek :(

#7 - Anna Kaagaard Kristensen

Jag älskar klänningen! den är verkligen skitsnygg.