bambi

Earth Hour

På lördag 20.30 är det earth hour. Ni kanske har sett reklamen för det? Då ska hela jordens befolkning släcka lamporna för jordens skull. Jag tycker att det är ett superhäftigt intiativ och vi här hemma kommer självklart att vara med. Ska ni?
#1 - Linda Andersson

Kollade det där på någon sida på nätet, och det är väl meningen att hela jorden ska släcka ner, men alla städer ska tydligen anmäla sig, på nåt vis... om jag inte missuppfattat det hela... Tyvärr så kan inte vi släcka ner hela huset under 1 timme, då dör vårat revakvarium :(

#2 - Agnieszka

Ja om vi kommer ihåg så ska vi nog vara med.. men det är ju inte så lätt att underhålla 2 små barn i mörkret.,....

kramar

#3 - Petra

Jepp, vi kommer att ta huvudbrytaren ;) Så länge man inte öppnar kyl o frys klarar det sig ganska länge.

Agnieszka: Vaddå svårt att underhålla sig eller sina barn? Skojar du? Det är ju jättespännande både för vuxna o barn!

#4 - Lena

Har tänkt att göra det men det är så typiskt oss att dagen efter läsa på text-tv eller i tidningen och säga "just ja, det var ju igår, det missade vi". Nattlampan vid Alfons kommer dock få lysa, vill inte att han ska vakna och vara rädd pga det.

Tycker att det är en bra grej, men som liten person känns det bättre att försöka dra ner på elen för jämnan, inte bara en timme en dag om året. Men för företag och butiker och så spelar det ju stor roll.

#5 - Micaela

Vi kommer garanterat vara släcka ned förutsatt att jag inte ligger på förlossningen då. BF på lördag, men det kommer väl dra ut på tiden :)