bambi

Fira vår kärlek

För att fira vår kärlek så ska vi ut och äta ikväll! Det ska bli så mysigt. Sen så ska vi mysa tillsammans hela kvällen och se på säsong 2 av serien 24. Vi gillar att se hela serier på en gång och mysa i timmar tillsammans.

Vad jag har på mig får ni se imorgon eftersom det är nästa veckas "Veckans Odd Molly", så ni får en recension av den imorgon! Jag kan avslöja att jag redan är så kär i den!
#1 - anna

ha det så mysigt!

#2 - anna

javisst är de söta! kanonbra med alla olika färger i dem också! theas mormor köpte dem, färdigsydda för ynka 25 kr! riktigt klipp!

#3 - Malin Lj

Ja, det börjar redan hända en massa! Sååå spännande!

#4 - Amanda

Vad mysigt det låter! ^^

#5 - Jenny

Grattis!

Hoppas att kvällen blir som ni har tänkt!

/Jenny

#6 - Frida

Grattis i efterskott får man väl säga då :)

#7 - Nina

Grattis, hoppas ni får en mysig middag =)

#8 - Nina

Ja att man blir orolig över dom små liven =( Jobbigt då dom är sjuka!



Söt plutt ni har =)



Ha så mysigt ikväll!

#9 - Carin

Grattis på den mycket speciella dagen! Jag ska hälsa så mycket ifrån hela familjen, men det är mycket som händer hemma just nu så vi har inte riktigt haft tid att gratta dig ordentligt på födelsedagen. Men så fort vi har flyttat in i huset ordentligt så är ni hjärtligt välkommna! Vi har inrett ett gästrum med dubbelsäng och spjälsäng till lilla Zack. Jag ska hälsa speciellt från Kalle att han mår förhållandevis bra och snart ska sluta med behandlingen. Förlåt för dåliga uppdateringar och hälsningar.. Kram /Carin