bambi

God morgon söndag, vad är klockan egentligen?
God morgon! Jag vet att idag ställer man ju om klockan, men jag är ändå lite förvirrad idag. Datorn brukar väl ställa om sig själv, så jag vet inte om det är rätt tid på datorn eller inte... den har inte sagt till att "nu har jag ställt om klockan åt dig!". Det brukar den väl göra??

Dom flesta dagarna så är det skit samma vad klockan är... men idag så ska några av våra vänner komma över kl. 14. Så då är det viktigt att det är städat, bebis är mätt och ombytt på, vi har fika redo..osv.

Vännerna som kommer över har själv en 4 år gammal son. Så vi måste gå och köpa saft. Vi har ingen saft hemma och vi kom inte på något annat som en 4-åring kan tänkas vilja eller få dricka... så saft måste införskaffas! 

Zack skrattar fortfarande lika mycket när man bankar i bordet och säger "nej!".


Hoppas att ni får en trevlig söndag!

P.S. Idag avslutas tävlingen!!
#1 - Cissi

Tack för tipset, men som du säger, jag måste gå till tandläkaren först så jag inte förvärrar något!

#2 - åsa

min fyraåring dricker mjölk :-) inte saft, då kommer karius och baktus, haha

#3 - Nina

Samma här, bara mjölk och vatten till min snart 4 åring och 7 åring ; )

#4 - Katrin

Jag är lika som du - att om vänner ska hälsa på ska allt vara klart, städat och i ordning! Man vill ju visa sig från sin bästa sida :) Men det är rätt dumt egentligen, det är ju som det är, speciellt med småbarn hemma...vad spelar det för roll egentligen? Är det rktiga vänner gillar de förhoppningsvs en ändå fast det är kaos hemma :) Fin nalle ni fick!