bambi

Hjälp Skipper!
Min älskade systerdotter Carin har en stor passion för hundar (och har även en blogg om hundrasen GammelDansken) och bad mig skriva ett inlägg om en hund som heter Skipper som behöver ett nytt hem. Så här skriver hon:

Jag har skrivit en del om en hund som blivit beslagtagen av polisen, Skipper heter han. Nu har domen kommit och Ritva blev dömd för vanvård. Jag vet inte mycker mer men nu har inte Skipper någonstans att ta vägen!

Vi vågar inte ta med honom hit eftersom att vi har valpar här och dessutom innebär det ju självklart också att Elin skulle bli stressad om en helt främmande hanhund kommer instövlande här hemma.. Nu ber jag er att fundera lite på om ni själva eller någon ni känner kan hjälpa oss? Om han inte får ett hem snarast så måste han avlivas, och det skulle vara riktigt tragiskt med tanke på vad han redan gått igenom! Han är en vettig hund och han verkar må bra. Jag vet inte vad jag själv kan göra, jag får inte ta med en hund hem. Det gör ont i mitt hjärta att jag själv inte kan göra något så jag ber er att hjälpa till att rädda lilla Skipper! Snälla hjläp oss att hitta honom ett bra hem!

Jag hoppas verkligen att någon vill hjälpa Skipper!
Om ni vill veta mer så kontakta gärna Carin via hennes blogg.
#1 - ♥UNG MAMMA♥ ♥UNG MAMMA♥

nej vad hemskt! hade det inte varit för att min sambo är super allergisk hade jag gärna ställt upp!



www.gotteochvi.com