bambi

Jeanskjolen finns!

Ni som är så söta och rara och brukar ge mig så bra tips om var jag kan hitta Mollysarna på min önskelista. Nu tänkte jag tipsa om att jeanskjolen, som är så eftertraktad och slutsåld överallt, finns hos Fashionabelle. Finns i allafall en i storlek 3.

Jag har själv den i storlek 3 (den är lite liten i storleken) och tror att den kommer att bli stora favoriten i sommar! Nu får det ta och bli vår så att jag ksn börja använda den!!!
#1 - Oddanncha

Håller med om att jeans-kjolen är en favorit - men jag håller inte med om att den är liten i storlek!



Jag trodde också att den skulle vara liten i storlek, beställde en 3:a eftersom jag pendlar mellan 2 och 3 i OM, men den var ju alldeles för stor! Nu har jag som tur är hittat en 2:a, och den sitter perfekt. Så jag tycker nog att de är ganska normala i storlek.



:-)

#2 - Leonora - The Magic Memories

Godmorgon :)

allt väl?

#3 - Li

Hej !

Jag sänder ut en liten undran till alla andra Odd Molly fans :-)

Är det någon som testat de byxor som finns i butik nu med lite utsvängda, korta ben? Inte de i plysch, utan modellen i grått / blått byxtyg ( de kanske finns i andra färger ocxå)

Jag har stl M och vill gärna veta hur en 2a uppfattas storleksmässigt , samt om de känns höga/ låga i midjan.

#4 - Jempajenny

Tips! Intervju med Per Holknekt på TV4 nu!

#5 - Nina

såg du på tv 4 nu på morgonen? det där som börjar kl 10. var iaf om odd molly där :D

#6 - Bina

Åhh... attans.. jag vill ju ha en fyyyyyyraaaa...

#7 - Katinka

Då det gäller jeanskjolen så beställde jag ju en 3:a för jag tyckte också den verkade lite liten i storlek. Brukar ju ha en 2:a annars i Odd Mollys underdelar. 3:an passade, men var faktiskt lite för stor för mig trots allt. Den smet liksom inte åt om rumpan ordentligt.

Lyckades få tag i en 2:a på AjaBaja istället och den sitter perfekt. Men så är det ju, man vet aldrig....



Min 3:a ligger däremot ute på Tradera nu så den finns också att köpa för er som missat den. Helt ny med lappar naturligtvis!



Då det gäller Contourbyxorna i grått/mörkblått som en läsare frågade om har jag erfarenhet av dem också! De är små i storlek och sitter ganska lågt i midjan. Köpte en 2:a, men de var alldeles för små så nu har jag fått tag i en 3:a istället...

Plyschbyxorna i liknande modell är också små i storlek. Jag tog en 3:a där med.

#8 - Malin

Jag har också varit på jakt efter kjolen. Har kollat i varenda affär som har Odd Molly (ca 6 stycken) men de har inte haft någon 4:a så jag kunnat prova. Såg på Ajabajas hemsida att de hade en så jag satte mig i bilen och körde 9 mil för att prova. Den satt perfekt så jag köpte den. Det var den sista fyran ibland kan man ha tur:)