bambi

Kaffedebatten
God morgon! Jag är uppe med tuppen en lördag eftersom jag ska skriva högskoleprovet idag. Efter ca 5-6 timmars sömn så vet jag inte hur bra det kommer att gå, men jag får göra mitt bästa.

Jag försökte nämligen vara duktig och gå coh lägga mig kl.22 igår kväll så att jag skulle få mina 8 timmars sömn. Men kl. 23 bestämde sig grannen för att spela en massa hög musik. Sambon sprang ner och ringde på, men ingen öppnade (hörde nog inte ens ringklockan). Vi ringde störningsjouren, men efter en timme så leta sambon upp grannens telefonnummer och ringde grannen. Grannen stängde då av musiken.


Så här hemma är alla supertrötta... och då ska man försöka skriva prov alltså. Så här såg samtalet vid frukostbordet ut:

Sambo: - Du får ta och dricka kaffe idag.
Jag (dricker inte kaffe): - Nej, usch så äckligt. Då kommer jag att spy.
Sambo: - Spy? Men då är du ju full! Inte bra att dricka alkohol före högskoleprovet!


Sambon tycker att det är lite jobbigt att jag inte dricker kaffe. I början av vårt förhållande, för att slippa hans tjat så sa jag i ett svagt ögonblick att jag skulle börja dricka kaffe när vi har gift oss. Detta har han fortfarande inte glömt. Men än är vi inte gifta (bara förlovade), så jag klarar mig. Jag gave detta löfte om kaffedrickande eftersom jag trodde inte att han skulle komma ihåg en sån sak så länge... men joo... minsann... det glömmer han aldrig verkar det som!
#1 - Linda Andersson

Håller tummarna för att det går bra för dig på högskoleprovet!! Å du, ska du dricka kaffe så drick i så fall Latte, det är mer mjölk än kaffe i det, dessutom kan man hälla i olika smaker, så att det smakar ännu mindre kaffe :-)

#2 - Dante

Lycka till idag!

#3 - celebri

Hej vilken fin blogg du har. jag lägger till dig på bloglovin



Ha det bäst idag

#4 - Diana

Lycka till på högskoleprovet!

#5 - e

Lycka till på provet!

4-5 h sömn skulle jag vara överlycklig för, var nog någon månad sedan jag sov så mycket. Vår lille har ju haft krupp och sen är han inne i någon inte-vilja-sova-alls-period, så själv går jag runt i en bubbla med 2-3 h sömn per natt, och då ej sammanhängande. Men som man säger ... allt går över ... förr eller senare! :)

#6 - Nina

lycka till med provet idag!

#7 - Bina

Hoppas det går fint idag!

#8 - Katin

Hoppas det gick bra för dig idag, har nyligen kommit hem själv här.. Våran son sov hos mormor så vi skulle få sova lite iaf, både jag och sambon skrev, så det ska bli spännande att se hur det gick =)

#9 - Malin - brandteknologen

Vad är det han tycker är jobbigt med det? Det är väl upp till dig att dricka det eller inte..?

#10 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly-bloggen på nätet! ♥ ♥ ♥

Malin: Han tycker att det är jobbigt för då blir det aldrig av att han dricker kaffe hemma. Han vill inte sätta på kaffe bara till sig själv och så...

#11 - Therese - Eira min ögonsten

Jag har slutat dricka kaffe och det tycker sambon är lite jobbigt för då blir det inte att han dricker så mycket kaffe, men det är bra och billigt :)