bambi

Konstig typ på ICA

Igår när jag var och handlade så kände jag mig lite konstig. Jag handlade nämligen 6 flaskor Dr.Pepper, 2 ostar (jag och sambon tycker om olika sorters ost) och 5 påsar (man får ont om påsar när man bara storhandlar!). Sen så betalade jag med checken som jag hade fått från Free food. Man känner sig lite konstig när man handlar med dom där checkarna. För vem ger bort presentkort på ICA liksom? En förälder som vill se till så att dottern inte köper knark utan verkligen köper mat, eller vad?

Hon i kassan måste ha undrat vad jag är för konstig typ som köper ett lass med konstig dricka och en massa ost och påsar och sen betalar med presentkort (det kan ju inte vara alltför vanligt på ICA).... eller så kanske hon inte brydde sig alls...
#1 - Kristin

Kan nog säga att hon inte brydde sig alls. Jag har suttit i kassan i 4 år på Ica och sett det mesta. Man bryr sig inte nämnvärt om vad folk handlar. Det finns dessutom många som betalar med presentkort. :)

#2 - sofie

Hehe, ja nu när du säger det så. :)

Det är nog ingen fara, du såg nog inte ut som någon knarkare ;)

Kör hårt!

Jag gick in via länken på Free Food och registrerade mej också! :)

#3 - Nenny

Tips kan ju vara att köpa avfallspåsar. Blir rätt mycket billigare än den vanliga ica-kassen.

Storhandlar ni i tygkassar så sparar ni både pengar och miljö!



Avfallspåsar brukar finnas bland städprodukterna.

#4 - LILIJA.COM

Haha, jag jobbar själv på ica & bryr mig inte alls om vad folk handlar :) Fast ja, om du bara handlade det lilla & sen tog 5 påsar hade jag nog undrat lite iofs.. Haha.



Presentkort är rätt vanligt också så det behöver du inte bry dig på ;)