bambi

Kycklinglarm, igen!
Oj, jag som precis har plockat fram kyckling som jag tänkte att vi skulle äta till middag ikväll... men nu vet jag inte om man vågar äta kyckling längre när man läser detta. Trodde att dom där glasbitarna bara fanns i Kronfågels frysta kyckling.. men nu verkar dom dyka upp i alla möjliga sorters kyckling! Läskigt! Vem håller på och saboterar så? Kan ju vara farligt!


Annars så har jag varit himla duktig idag och tvättat och bäddat rent och fixat en massa. Jag ser fram emot att få en leverans från en ny samarbetspartner vilken dag som helst! Den nya samarbetspartnern verkar vilja samarbeta en massa med bloggen och har sagt att dom kan sponsra tävlingar, mm... bara att säga till. Så jag ska fundera ut någon rolig tävling från den nya samarbetspartnern. Det känns kul! :)


Sen så håller jag på och drar ner på amningen. Kompisen som var här igår blev förvånad att jag fortfarande ammar... men Zack är ju bara snart 7 månader. Är det så konstigt att jag fortfarande ammar? Men jag ska dra ner på den och bara amma morgon och kväll tänkte jag.
#1 - e

Alla av mina vänner som har barn mellan 7-10 månader ammar fortfarande bortsett från ett mål mat om dagen, eller snarare, 8 av 9 gör det ... så det är nog inte helt konstigt. Jag tänkte dock också börja dra ner lite på amningen nu när vår knodd blir sju månader.

#2 - Em

Ammar gör du så länge DU och BEBISEN vill!! Alla andra åsikter och kommentarer som du får om saken är helt oväsentliga! Men jag vet hur det känns, själv ammade jag min dotter tills hon var drygt 13-14 månader och själv inte var så intresserad längre. Och många, många hade åsikter om detta. I synnerhet de som inte själva hade barn.



Klyshigt men sant; stå på dig och gör det som känns bäst för dig och Zack! Njut av att ha fungerande tuttar och att du med bröstmjölken vet att barnet får i sig allt nyttigt som den behöver, i alla fall upp til ett års ålder.

#3 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly-bloggen på nätet! ♥ ♥ ♥

Em: Jag blev mest förvånad över hennes kommentar. Självklart har jag tänkt amma så länge jag och Zack vill.



Men som förstagångsmamma så är man inte så van vid alla kommentarer och att alla ska tänka och tycka så mycket. Så jag blev lite förvånad!

#4 - Linda

Här hemma finns också en 7-månaders och även jag ammar fortfarande. Har visserligen börjat dra ner lite på det i och med att han äter en del vanlig mat nu. Men ammar gör man så länge man själv och barnet vill tycker jag! :-)

#5 - Elin

Gud så otäckt! Vart ska det sluta? Och vilka är det som håller på?



Tycker inte alls att det är konstigt att du fortfarande ammar. Själv slutade jag amma Edvin helt när han var 7 månader, men det berodde på att han fått tänder och bet mig...vilket inte alls var så skönt ;)

#6 - Nina

de flesta ammar väl första året?

#7 - Sophie

Det finns lika många åsikter om amning som det finns människor. Med andra ord: bry dig inte så mycket om vad du läser eller hör av andra. När det gäller amning så är det helt upp till mamman och barnet, ingen annan kan komma med pekpinnar om vad som är rätt eller fel utan det handlar om er två, hur ni mår, hur ni känner och hur det hela fungerar i allmänhet.

Sen kan jag väl tycka det är lite läskigt med mammor som ammar sina barn upp i 7 års åldern men det är ju en heeelt annan historia ;)

#8 - Anna Kaagaard Kristensen

Nina: Jag är inte helt säker på att jag har rätt nu men jag har för mig att 2006 så blev ca 17% ammade fram tills 1-års dagen.

#9 - Anonym

jag skulle tycka att det var konsigt om man slutade amma helt innan ett år om man inte hade någon särskild anledning. jag ammade i ntvå och ett halvt år, det var lagom för oss. men så har jag en unge som inte gillar välling, nappar eller nappflaska. klokt barn :-)

#10 - Jessica

Inte alls konstigt, ammade min dotter tills hon var 13 månader. :-)

#11 - stina

Jag säger bara !! Bra jobbat att du har ammat så länge!! Det är ju super!!!!!!

#12 - Jenny

Vår första var ofta sjuk och inlagd. Då slutade hon att äta och ville bara ha bröstet. Henne ammade jag i två år. Lillebror ville inte bli mer ammad när var åtta månader, då var han nöjd på det. JAg tror att det viktigaste är att familjen trivs med det hela.

Gör som ni vill!

/Jenny

#13 - Agnieszka

Det är inte ett dugg konstigt att du fortfarande ammar. Om amningen hade funkat för mig så hade jag oxå hållt på länge, för det är ju mysigt, tyvärr så funkade det inte med något av barnen och det är jag lite ledsen för faktiskt.

kramar

#14 - Therese - Eira min ögonsten

Jag ammar Eira fortfarande och hon är 9 månader.. Jag vet inte alls när jag hade tänkt sluta amma henne..