bambi

Min garderob är komplett! - För tillfället i allafall...
Ja, efter shoppingen idag så känner jag mig så nöjd med garderoben. Den känns väldigt komplett just nu i allafall... sen får vi se hur jag känner om en vecka  :)

I påsarna så fanns:


En 9th sweater i purple. Jag provade den även i chalk och dark powder och dom var alla grymt snygga. Jag hade sån beslutsångest. Men jag har länge längtat efter den i purple och tjejen inne på Mathilde tyckte att jag passade bäst i den färgen så därför fick det bli den.

Jag tänkte även lite på att den är lite ovanlig i färgen purple, vilket är lite roligare och ger nog ett bättre andrahandsvärde! Tusen tack till läsaren som tipsade om att den fanns i purple på Mathilde!!

Sen så blev det alltså en Kobe & shottis dress i färgen red. Jag provade även den i powder, men jag tyckte att den ljusa överdelen förstorade mina bröst så dom såg gigantiska ut.

Klänningen är verkligen underbar och så lyxig i 100% siden (nederdelen) och 100% bomull (överdelen). En massa mollymynt och fransar runt om. Den är liten i storleken så jag gick upp en storlek.

Klänningen kommer att användas mycket i sommar, perfekt att ha på sig på sambons 30-års fest, Mammablogg Galan och bröllop och dop.

Jag är så nöjd med mina köp!
(Bild på klänningen på, kommer senare!)
#1 - Therese - Eira min ögonsten

Vilka bra köp!! Du passar jättebra i lila!

#2 - Rövarmamman

å vad fint, hihi ja brukar oxå säga så- nu är den komplett...fast den blir nog aldrig de.

har hittat själv en super fin tunika de kanske blir ett odd m köp imorgon för mig:)kram

#3 - Anna, mamma till två sessor

Kanonfina plagg! :)

#4 - Nina

klänningen gillade ja hur mkt som helst!

#5 - Hoai

Hej Bambi,



Which size of the tunika do you have?



/Hoai

#6 - Katinka

Åhh, vad fina! Det är allt svårt att låta bli den där Odd Molly shoppingen ja... Är sugen på den klänningen i powder, men har inte riktigt bestämt mig än... Köpte precis en Light Embroidered i vitt med blå brodyr... Kan ju inte låta bli ju.. Så du tog stl 3 i klänningen? Jag brukar vara en 2:a i klänningar, men den är alltså liten?

#7 - Katinka

Ja, jag är allt sugen på den, men den är slut i stl 3 där tyvärr! Tror ändå jag får fundera lite för jag tänkte få tag i Dudette klänningen denna månaden och så kanske en Longtop till. Jag älskar verkligen den toppen nämligen, den sitter så underbart! Köpte den i chalk, men är sugen på den i mörkblått eller powder...

#8 - Katinka

Typiskt! Jag bor i Göteborg så det är lite svårt! Men ska ner till NK och Åhléns imorgon och se vad de har kvar. Köpte Light Emroidered igår från Zoovillage och de är bra, har köpt där förut så jag kan knappt vänta nu ju.. Men garderoben blir aldrig komplett, det är väl det som är problemet. Man vill bara ha mer och mer...

#9 - Nina

jag kommer att åka med hela familjen ner dit. vi tar en helg utflykt helt enkelt. så vi kommer nog redan att åka ner dit på fre. å stanna sen då till sön eller längre. vi har inte riktigt bestämt oss än. Mannen har vänner där neråt och jag ska ju på galan. Så vi strålade samman alltihopa.



Hur har du tänkt på att åka. ska du köra ner dit eller ska du åka tåg? eller hur hade du tänkt dig? kanske inte klurat så långt än?



förstår om du använder klänningen på galan! Det hade ja gjort med! Såå fin!



#10 - Nina

men ja strålar gärna samma nere på galan om du har lust. ja å Dorothéa ska mötas upp där. =)



http://theans.blogg.se/

#11 - Emma

Åh vad fin klänningen var! :)



tack så mycket för erbjudandet. Uppskattas verkligen!! :)



kram på dig!

#12 - Nina

Det är ju ett tag kvar tills dess iaf. Om det är till någon tröst. man kommer ju hinna ändra på ett och annat innan dess =)



Kommer att bli jätte skoj där nere! =) Ser fram emot det som bara den.

Om du känner för att fika någon dag så är det bara att hojta till. Bor ju i årsta så det är ju inte långt från stan. (om du känner för det)..



Nu ska jag försöka sova, är så himlans trött. Natti natt!

#13 - Anonym

Hej! Jag är också ett stort fan av Odd Molly och läser din blogg dagligen. Jättesnygga inköp! Jag har 9th sweater i chalk och älskar den. Klänningen var verkligen ursnygg. Har letat efter den i webshopparna men inte hittat den någon stans. Vet du om någon webshop säljer den?

#14 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly-bloggen på nätet! ♥ ♥ ♥

Hej anonym: Jag har sett klänningen i alla tre färger i storlekarna 1 och 2 hos Milk and Honey!

#15 - Jessica

Hej igen! Tack för tipset. Milk and Honey hade jag inte kikat hos. Det går inte att välja storlek för färgen röd, konstigt. Ha en bra dag! Hälsningar Jessica

#16 - Sara

Du blev super fin. Ser fram emot att få se dig i klänningen.

#17 - Nina

Vad fin klänningen var i den färgen! Bra köp =)