bambi

Odd Molly kombinationer
Jag fick en fråga från en läsare om hur jag använder mina pointelle linnen, med vad jag kombinerar dom. Så här kommer ett inlägg om mina vanligaste Odd Molly kombinationer:


Tycker att det gula linnet matchar dom gula broderierna i Diary Cardigan så fint. Hade på mig denna kombination senast igår! Annars så tycker jag att pointelle linnena passar under dom flesta OM koftorna och på sommaren så kan man ha dom som dom är!



Detta är nog den Odd Molly outfitten jag använder mest hemma. Så mysigt att gå om kring i Long Cardigan hemma. Till detta så har jag leggings och raggsockor.



Älskar min Hoodly Knit (som är dark blue ej grå, en mycket ovanlig färg på denna!), den används flitigt och på sistonde tillsammans med min älskade Hatehate tee! Så skön kombo!




Denna kombination med Everyday Long Cardigan i rose tillsammans med just denna underklänning som är på bilden användes flitigt på alla fester i höstas/vintras. Jag tror att jag hade på mig exakt denna outfit fem gånger under fem olika fester eller nåt (med olika grupper av människor, så därför kunde jag komma undan med samma outfit så många gånger!). Till denna outfit så använde jag mina rosa sötvattenspärlor. Jag kände mig så fin!!
#1 - tia

Men hur mycket ODD MOLLY-kläder äger du :-)??????