bambi

Oförskämd gubbe
Är nu hemma från föräldrarträffen. Det var trevligt att träffa dom andra i gruppen. Zack var på bra humör och jag kittlade honom lite så att han skrattade. Då sa en av mammorna till sin dotter "När ska du börja skratta?". Jag blev lite förvånad att hennes dotter inte hade börjat skratta ännu när Zack har gjort det i ca 4 månader?!

Sen så var det en mycket otrevlig gubbe på bussen. Vi stod och väntade på bussen och han hade två vänner med sig. Dom frågade honom om han skulle ha 55:an eller 66:an. Han svarade 66:an eftersom det är så mycket invandrare på 55:an?!?! Sen så kom det en till mamma med barnvagn så då sa vännerna till gubben som hade rullator att han får nog skynda sig på bussen så att han får en plats för rullatorn.

Sen när bussen stannade till så stannade den där jag stod och då försökte han tränga sig mellan min barnvagn och bussen och körde på mig med sin rullator. Han sa åt mig att akta på mig, men jag sa att jag också skulle på. Sen när jag stod där på bussen så tyckte jag att jag kände igen honom. Jo, jag hade rätt! Han bor i samma hus som mig. Så vi gick in samtidigt, men jag lät honom gå lite före oss. Men sen när vi skulle åka hiss så åkte han upp i hissen utan oss, frågade inte ens om vi skulle åka med... så oförskämd gubbe! Ibland verkar det som om äldre tror att dom har rätt att vara oförskämda eller nåt just för att dom är äldre??

Nåja, ikväll så ska vi äta pannkakor! Vad ska ni hitta på ikväll?
#1 - Bina

Mutter och morr..jag hoppas aldrig jag blir sån.

#2 - anna

trist med såna folk