bambi

Outletbutiken
Ok, vi pallrade oss igenom snödrivor och slask ända bort till Outletbutiken i Gärdet. Först gick jag in på fel ställe, det var överfyllt med folk och jag försökte komma fram med vagnen.. inte lätt! Till slut fattade jag att det avr fel outletbutik och hittade till slut rätt. Det fanns inte mycket Odd Molly där och absolut inget i storlek 2 kvar! Det var inte särskilt billigt heller. Tror att en siden underklänning som annars kostar runt tusenlappen nu kostade 720 kronor (om jag minns rätt). Så det blev inget köp.

För att tänka positivt så fick jag en hel del motion för det var tungt att ta sig fram med vagnen i snöslask. En hiss vid tunnelbanestationen var trasig också så jag fick skjuta upp vagnen uppför rampen som fanns vid trapporna.

Jag märkte att det blev en stor skillnad nu när jag har lagt in besöksräknaren på alla sidor och inte bara förstasidan, är redan uppe i hälften av besökarna jag brukar annars ha på en dag och dom flesta brukar ändå läsa bloggar på eftermiddagarna/kvällarna. Så 250 besökare redan kl. 12 är inte dåligt... Ska bli kul att se hur många det blir nu när jag äntligen har lagt in den rätt.

Nu är det dags för lunch för Zack, ska värma andra halvan av burken med lasagne... får hoppas att det är lite mer populärt idag. Sen kanske även jag ska försöka äta lite lunch....
#1 - Nina

Vad var det för outletbutik?

#2 - Anonym

Hej!

Jag undrar.. tror du att besökvisaren på blogg.se visar fel? humdidum.. =)

Ha det bra!

#3 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Jag har hört att den visar för låga siffror... men jag vet inte?