bambi

Till och med lärarna drabbas av lågkonjukturen
Såg på lite morgon-tv och hörde att över 1000 lärare har varslats. Jag trodde faktiskt inte att lärare kunde bli drabbade av lågkonjunkturen, bara av storleken på barnkullarna.

Så man ska vara glad att man har ett arbete som väntar på en. Min vikarie trodde att han skulle få fortsätta och jobba på jobbet, men tyvärr inte. Det är nämligen en annan tjej på jobbet som ska ha barn när som helst och han trodde att han skulle få ta över hennes tjänst. Men hon kommer inte att få någon vikarie utan vi ska försöka täcka upp hennes tjänst ändå. Även en annan kollega skulle sluta utan att någon ersätter honom. Så vi blir två stycken mindre! Men som tur är utan någon som blir uppsagd!

Jag är jätteglad att jag har ett jobb att komma tillbaka till. Ett bra jobb också. Tycker lite synd om min vikarie för han verkar trivas också... hoppas att han får tag i något annat jobb!

Men jag ska nog in och jobba lite under planeringsveckan och vara med och planera in för nästa termin. Det ska bli skoj! Man önskar att man hade så här jämt, att man var mammaledig och åkte in och jobbade nån vecka då och då  :)
#1 - Duracellmamman

Hej!

Själva nomineringarna till de olika kategorierna göras av oss i Styrelsen, inviduellt.



Vi kommer meddela dig så snart vi är klar över vilka nomineringar just din blogg får.



Önskar dig en fortsatt trevlig dag!



Annika