bambi

Tre gånger rosa

Som jag skrev tidigare så har jag en 20% rabatt kupong hos Åhlens och Åhlens City har ju en del Odd Molly. Jag var där igår efter tandläkarbesöket och kikade lite men hittade inget jag verkligen ville ha. Men dom tre plaggen som jag funderade lite på och som fanns i min storlek är dessa tre rosa plagg (kom på senare att dom var ju alla rosa!).

Artology Tunic, har ju denna i chalk och älskar modellen. Tycker den är jättefin och är den som jag vill ha mest av dessa tre. Kostar 1400 kr, så jag sparar i allafall 280 kr på den.

Cupcake Tank, har redan den i dark blue och gillar den massor. Skulle gärna vilja ha den i flera färger... men jag vet inte om jag vill ha den i just rosa? Kostar 800 kr, så jag sparar 160 kr på den.

Grandma's coat, vet inte om denna är "min stil" egentligen. Men jag såg en skyltdocka med denna på och det var hur snyggt som helst! Sen vill man ju utnyttja rabatten till max och det skulle jag göra om jag köpte denna som kostar 2099 kr, då skulle jag ju spara hela 419 kr.
#1 - Katinka

Svårt val! Jag älskar min Cupcake Longtop i chalk, men Grandma´s coat är också fin. Artology tunic är för mycket färger för mig tyvärr.

#2 - Anna-Karin

Jag var på Åhléns i söndags för att köpa något Odd Molly plagg för min 20% kupong. Men jag hittade inget som jag ville ha :( Köpte en Pappelinamatta för den checken istället. Men jag fick även fler kuponger i mitt utskick, bla 20% på valfritt antal dam-herrplagg, kupongen går ut den 1/4 så förhoppningsvis hittar jag något plagg jag vill ha innan dess.

Har aldrig lyckas köpa något Odd Molly plagg på Åhléns , vet inte varför, men jag tycker inte att de tar in de finaste plaggen.



Har du hittat något från sommarkollektionen som du gillar? Jag tittade hos bl.a Ajabaja och jag gillar den här: http://www.ajabajakids.com/shop.asp?mode=spec&item=5317



Ha en fin dag!

#3 - Therese - Eira min ögonsten

Satsa på cupcaken! Tror den passar dig färgmässigt :) och så är den så fin :D