bambi

Vad har jag gjort?!?
    

Usch, jag har lagt ut två Mollysar på Tradera. Det är lite så att jag nästan inte vill att dom ska säljas.

Kjolen kommer jag inte alls i. Måste bara inse att jag måste ha storlek 3 på kjolar. Men den är så fin... jag kanske kan komma i den senare? Därför vet jag inte om jag vill sälja den och satt ett ganska högt utropspris.

Koftan hänger bara i min garderob. Men den är så ovanlig och fin så jag är orolig att jag kommer ångra mig om jag säljer den. Men det är kanske bättre att byta ut den mot en kofta som jag verkligen kommer att använda. Så jag kan tänka mig att byta den rosa koftan mot en Lovely Knit och har därför satt reservationspriset på 1599 kr.

Usch, det är med blandade känslor som jag lägger ut dessa till försäljning...
#1 - Katinka

Mmmm, det där känner jag igen! Jag har bara sålt 2 st av mina Odd Molly plagg någonsin och det gjorde faktiskt ont. Men visst har du rätt! Bättre med sådant man kan ha och sådant man använder istället.



Jag har ett par plagg jag borde lägga ut på Tradera nu faktiskt. Förutom Contourbyxorna som jag trots allt inte kan slita mig ifrån så har jag en tunika som är i minsta laget, en klänning från en av de tidigaste kollektionerna som inte sitter speciellt fint på mig, en kavaj i mörkblått som är ljuvlig, men som aldrig används eftersom jag aldrig använder kavaj och en soltopp som är lite liten.



Borde ju sälja dem, men funderar fortfarande liksom... Man går kanske ner i vikt..

#2 - oddanncha

Sälj! Och köp något som du verkligen använder istället. Jag har haft samma ångest angående Odd Molly-kläder som jag har sålt, men det är mycket roligare att ha kläder som man trivs i och som man verkligen använder!



:-)

#3 - pippi

Du har lagt ut fel pris på koftan på tradera, den ligger ute för 599 kr bara? du får nog ändra det fort :)

#4 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Pippi: Jag ha reservationspris på 1599 :)

#5 - Marie

Hej!

Jag köpte en light embroidered på Tradera, efter 2 gångers användning så började den noppra sig under armarna.

Kan det vara en fejk? Jag vågar snart inte använda tradera mera.