bambi

Vecka 12 - #848 Artology Tunic

Denna veckas "Veckans Odd Molly" är sponsrad av FolkArt som skickade mig en Artology Tunic att recensera. Tusen tack!

Tunikan är i 100% lyxigt silke. Den har två knappar fram och ett band att knyta i ryggen (eller fram). Den har otroligt bra passform och passar bra över bysten även fast jag fortfarande ammar. Jag är väldigt sugen på att skaffa denna tunika i flera färger just för att passformen är så otroligt bra.

Citat från en läsare: Den mest mönstrade jag har just nu är min ÄLSKADE rosa/röda sidentunika Artology Tunic.
Känslan och snittet i den tunikan är underbart!


Finns i färgerna: Blush, Dark Powder, Chalk och Multi. FolkArt har den i Blush, Chalk och Multi.

Fint knytband i ryggen      Söta volanger på ärmarna
         

 Väldigt fint sydd med fina sömmar
       

Artology tunic är en ny tunika som visar precis vad som är utmärkande för vårkollektionen 2009.

this odd molly spring 2009 collection has been composed using 32 carefully chosen transcontinental colors. while color is always wonderfully complex and demanding, it is still the ultimate prism of beauty and the true scent of artology. color is always best served with a perfect little absence of balance, then consumed in the same manner.

Har du en Artology Tunic? Vad tycker du om den? Eller vill du kanske ha en? Vilken i så fall? Hur och när skulle du bära den?
#1 - Hoai

I have tried the one with powder color and yellow flower, it's so beautiful. But in my opinion, this tunica is inspired by the Asian style since I am from Vietnam. I can easily buy one in Vietnam with extreamly cheap price.



I am consider of buying live a lot blouse instead. I usually have size 2 but the "live a lot" blouse seems too big in the size, do you think I should buy size 1 instead?



Thank you for the nice blog and have a nice day!



Hoai

#2 - Petra

Varje måndag ser jag fram emot dessa recensioner av olika OM.



Jag har ingen artology tunika själv men jag har varit väldigt nära att köpa den rosa. Den är verkligen otroligt fin och kommer nog bli en riktig klassiker.

#3 - Louise

Så roligt att du skriver om Artology Tunikan denna vecka för jag har den i dark powder och ÄLSKAR den! Jag ska nog köpa den i blush också.



Jag tycker att den passar så bra med både leggings och jeans. Man får en sån smickrande figur i den. Den är en av mina favoriter.

#4 - M

Jag har artology tunic i blush, det är en av mina OM-favoriter. Den är otroligt figursmickrande, och grymt snygg till såväl ett var snygga byxor, en kjol eller ett par jeans. KÖP DEN!

#5 - annica

tunikan e jätte fin,vill nog prióva den live innan köp.´tycker att den e fin i dark powder verkar passa till fest o lite fint.

#6 - SiSs

Har en i multi och har använt den hur mycket som helst på jobbet och ute på krogen. Den är min favorit just nu. Skoj att du skulle blogga om den previs nu oxå