bambi

Vecka 13 - #914 Comma Top

Denna veckas "Veckans Odd Molly" är sponsrad av MissGreta.se som skickade mig en Comma Top att recensera. Tusen tack!

Vid första anblick så ser Odd Mollys Comma Top ut som ett linne, men det är inte direkt något vanligt tråkigt linne. Det är ett otroligt fint handarbete med så mycket fina detaljer, mycket mer än "bara ett linne"! Fina spets detaljer, knyt i urringningen och förstås dom fina brodyren gör detta till det finaste linnet jag äger!

Comma Top är i 100% bomull och finns i färgerna: Chalk, Red, Dark Blue och Pink. MissGreta.se har Comma Top i färgerna chalk och red.

Lila sidenband att knyta i ryggen      Välsydd och se på alla detaljer!
                  

Fina broderade blommor framtill                                                 
                 

Jag tycker att Comma Top är normal i storleken. Den satt jättebra på mig även fast jag har en del graviditetskilon kvar. Jag tycker att det är skönt med ett linne som inte är så urringat och ett linne som är lite "finare" som man kan ha i sommar när det är varmt och man vill vara lite finare.

Har du en Comma Top? Vad tycker du om den? Kommer du att använda den mycket i vår/sommar tror du?
#1 - rövarmamman

har stått o klämt i en, de e ju såå fina:)

#2 - Jenny

Fina att ha redan nu under koftor!

/Jenny

#3 - Katinka

Ja, det där linnet är jättefint verkligen. Jag är en fan av Odd Mollys linnen verkligen för de är så fina under koftor och cardigans...

#4 - Fniss

Åh, en sån skulle man verkligen inte tacka nej till!

#5 - Moolin.se

Ska du till mammagalan?! VA ROLIGT! :D

#6 - Nina

Jättesöta! =)

#7 - Agnieszka

Dem är jättefina!

Ha en toppendag!

#8 - Camilla (lillmillan)

Avundsjuk!Måste skaffa mig en själv! Visst är missgreta fantastiska. beställde en jeansjacka därifrån (oddmolly självklart) och den kom otroligt fint packeterad i lila kartong ;)

#9 - Malin

Jag har detta linne i färgen chalk och det är verkligen underbart! Har hitills inte använt det så mycket men känner att det kommer användas flitigt när det blir lite varmare! Så sött i sig men blir lite tuffare till ett par jeans och en skinnjacka (så har jag själv använt det, man känner sig så fin!) Jag har också fått flera komplimanger för linnet, vilket alltid är kul :)!