bambi

Äcklig andedräkt



En av dom värsta grejerna med Cambridgekuren är att man får så himla äcklig andedräkt. En sak som jag ofta oroar mig för är att jag ska lukta illa på något vis, för jag gillar själv inte när folk luktar illa. Men jag sprayar inte på mig massvis med parfym eller så (använder parfym ganska sällan nu för tiden), för det är ju inte heller trevligt... det ska vara lite lagom och då brukar det räcka med lite väldoftande bodylotion eller nåt.

Men i allafall... det jag skulle komma till är att eftersom jag vet att man får äcklig andedräkt när man kör Cambridgekuren (och man ska inte tugga tuggummi) så brukar jag hålla lite extra avstånd från folk... detta har resulterat i att folk hela tiden lutar sig fram emot mig nu när jag pratar med dom. Hihi... jag tror att jag får börja prata högre om jag ska hålla lite extra avstånd eller nåt. Men snart är jag klar med Cambridgekuren och slipper jag problemet!
#1 - Caroline

Köp sånna där minttabletter som cambridge säljer då?

Dom kan man äta då och då vid ren kur..

#2 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Caroline: Finns det minttabletter? Sist jag körde cambridge så fanns det inga och jag har inte sett några hos hon som jag köper mina påsar av... jag ska ta och fråga henne nästa gång jag köper påsar!

#3 - Fröken Viktig

Jag vet att man INTE ska, men jag knaprar läkerol :) Annars skulle det blir totalt olidligt för mig!

#4 - Caroline

Jajjemen :)

20 kr för 50 stycken tror jag det är! Dom är inte så jättegod, men hellre lite mintsmak än hur man luktar! Urrrrk