bambi

Att återställa kroppen efter en graviditet
Ja, det känns lite som om jag håller på och återställer min kropp efter graviditeten. Jag vill komma tillbaka till min gamla kropp, eller ja, i allafall så nära som möjligt. Jag trodde dock att jag skulle ha fler märken efter graviditeten men jag har varit väldigt lyckosam och har inga hudbristningar någonstans. Det enda som är kvar är några kilos övervikt.

Men att återställa sin kroppen efter att ha fått barn kan vara dyrt. I en artikel i Allt om Barn så berättar dom hur en bukplastikoperation kostar över 45 000 på de flesta ställen. Men en mycket liten operation där man rättar till ett ärr efter ett kejsarsnitt kanske hamnar på drygt 20 000 kronor. Väldigt dyrt!
#1 - Linda

Jag har också tur att efter två graviditeter inte ha en enda bristning. Men några kilon mer väger jag nu, så vi får väl se om jag orkar ta tag i dem nån gång. Väger nu ca 6 kg mer än med första barnet och 3 kg mer än innan min senaste graviditet.

#2 - Caroline

Tack Rose-Marie! Du är verkligen en inspirationskälla och har fått mig att vilja beställa hem cambridge-kuren :) ska göra det senare idag.



Trevlig helg!