bambi

Cambridgekuren - tankar från dag 12

Detta är dom påsarna som jag har kvar, som jag ska göra slut på. Sen så börjar upptrappningen! Det är skönt att veta att jag har kört mer än halva, ska köra 21 dagar.

Det blev lite viktsnack idag under fikat. Vi konstaterade att den där viktgränsen som har att "då är man nöjd" har ändrats med åren. Förut så var man nöjd om man låg runt 60 kg, 65 kg var ju jättemycket! Nu är drömmen att ligga runt 65 kg, jag är glad så fort jag har hamnat under 70-strecket!

Men en kompis berättade förut att när man är vuxen så går man upp i snitt 5 kg på10 år, och det stämmer nog rätt bra på mig! Men det är en hemsk tanke, vad ska man då väga när man är 40 eller 50???
#1 - nina

Får man prata om sin vikt när man är smal. Vad tycker du? Om jag skulle skriva här vilka vikter jag låg/ligger på, blir du irriterad då?

Jag skulle vilja skriva på min blogg hur mkt jag väger nu för att ha kvar det sen. Men jag låter bli för att inte verka viktfixerad och reta upp folk som vill gå ner i vikt.

Förmodligen går jag ju upp igen när jag slutar amma.

#2 - fuldrutt™

Lägg ner sånt därna kurtänkande, det går åt helvete så fort du slutar med kuren iaf... oavsett metod. Satsa på en metod du kan leva med resten av livet istället... mitt tips, och "min" metod har du säkert hört talas om, lchf. Har rasat ner snart 30kg, på drygt fyra månader....



Ha en bra dag!

#3 - Nina

vart köper du den där kuren?

är det bara kallt eller är det varmt med? som soppor?

skulle vilja gå ner lite i vikt under juni månad. så man kanske kom i någe snyggt till galan :P