bambi

Cambridgekuren - tankar från dag 14

Ska ta min "middag" nu, blir en vaniljshake. Har inte mått lika bra idag som jag har gjort dom andra dagarna, men jag har slarvat med mitt vatten. Det är verkligen superviktigt att dricka vatten. Det är den som gör skillnaden om man mår bra eller inte!

Jag längtar efter att ställa mig på vågen imorgon bitti och se vad resultatet av 2 veckor på ren kur blir. Men en vecka till blir det, sen upptrappning och hejdå alla kvarvarande graviditetskilon!
#1 - Nathalie, 20årig mamma & egen företagare

Heja heja! :)

Är också på väg neråt, men jag hårdtränar istället. Är det gott?



/ Nat

#2 - Nina

tack för tipset. det är ju nära å bra för min del :D kan tro att chokladen är god. är det kakao? eller mint chokladen? kakao va? brukar oftast gilla chokladen bäst..



men svampsoppa å kycklingsoppa lät ju inte helt fel. kan ju vara gott å variera lite.. kanske få i sig någe varmt då det varit lite ruggigt - som idag. å kanske ta det andra då det är varmare ute.. skönt ändå att det fanns så mkt att välja på..



min svärmor går på den dieten just nu. men de bor ju ute på landet så hon handlar det där hos nån hon går hos. men hon har rasat en massa massa massa.



ska bli skoj å se vilka recept du ska köra på sen. när man ska komma igång lite sådär. jätte bra tips ju!



hoppas du kommer under din målvikt snart. men det lär ju inte dröja allt för länge :D