bambi

Cambridgekuren - tankar från dag 21

Jepp, sista dagen på helt ren kur. Rostbiff är inhandlad inför morgondagen, resten av upptrappningen hittar ni här (men jag kommer givetvis håller er uppdaterade här på bloggen).


Jag känner glädje och triumf, denna sista dag... och visst känns det som om jag skulle lätt kunna hålla på i en vecka till. Nu försvinner dagarna av bara farten, men samtidigt saknar jag mat (läs: bröd). Så det är rätt så skönt att dessa 3 veckor är avklarade. Slutgiltiga resultatet får ni se imorgon...

Men egentligen är det inte det slutgiltiga resultatet, har fortfarande några kilon till jag vill gå ner. Detta kommer att ske med hjälp av LCHF-diet.


Ett tips till alla som funderar på att köra pulverdiet, håll er till forum och prata med andra som också kör pulverdiet. Det hjälper väldigt mycket mentalt! (Bröllopstorget har några, Familjeliv har säkert också... det är bara att googla!)

#1 - Anna

Okej, vad blir belöningen nu då? :-)

#2 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Anna: Den rosa/röda klänningen som du ser längre ner... ska köpa den imorgon!

#3 - johanna jordgubbe

hahahaa.. forum på bröllopstorget.. ja jag säger då de!!



:)

#4 - johanna jordgubbe

hoppas det är okey att jag skrivit lite om din käre käre vän olle ;) i min blogg!!

även länkat till dig då..

sånt gör mig nämligen arg och rädd..

även om det också är skrattretande..

#5 - johanna jordgubbe

sv; tack så mycket! då vet ja att det är ok.. jag blir så arg.. kanske extra när jag jobbar i skolan och tycker detta är något man måste arbeta med och det är inte konstigt att de förekommer ibland barn när det gör det ibland vuxna..

#6 - trollpackan

LCHF-diet funkar väldigt bra!

Man tappar ju vikt fort när man tar bort det mesta av kolhydraterna, som bröd,mjöl, pasta, socker,potatis och ris.

Hmm...alltså ingen cola då;)

#7 - Emma

Grattis till dig, att du klarade tre veckor på ren kur=) Jag gör min sista dag på Camebridge-kuren idag o är väldigt peppad, det va faktiskt när jag såg att du gjorde de som jag blev extra taggad=), TACK!. Ska ochså börja med LCHF-metoden nu=), ska jag nå mitt mål. Mycket fin blogg=)

#8 - Sandra

Jag bloggar också om cambridge! Gick på ren kur i 5 veckor först, sen 2 veckor kombinerad, sen 2 veckor ren kur och sen har jag haft ett uppehåll i december. Ska börja igen den 4.e januari med kombinerad kur samt LCHF :)