bambi

Dagen jag blev mor...

Precis innan jag blev mamma (förväntansfull och glad)

Idag är det mors dag och min första mors dag som mamma. Vilken härlig känsla! Jag älskar att vara mamma! Mina mors dags presenter består av sovmorgon och att få ta det lugnt och bli ompysslad.... inte så dåligt! :)

En dag som denna så kan man inte låta bli att tänka tillbaka till den dagen då jag blev mamma. Zack ville inte komma ut så jag blev igångsatt när jag hade gått 13 dagar över tiden (dom där 13 dagarna var dom längsta i mitt liv). Jag hade en väldigt lätt förlossning på knappt 8 timmar och med endast lustgas som bedövning.

Zack mådde bra under hela förlossning även fast han blev uttvingad och jag mådde bra (blev inte sydd ett enda stygn!) fram tills att moderkakan skulle ut, för den ville inte heller ut... så jag förlorade en hel del blod (nästan 2 liter) och det blev prat om operation för att få ut moderkakan... men jag slapp det för till slut kom den ut!

Jag var faktiskt inte alls orolig när allt det där hände, sambon blev lite orolig... speciellt när det blev prat om operation. Jag var rätt så svag efteråt och fick en hel del dropp, men efter 2-3 dagar så var jag pigg igen! Men förlossningen var en otroligt spännande upplevelse, helt olik nånting annat!


Och här hade jag bara varit mamma ett par dagar...
#1 - anna ♥ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ♥

härliga minnen! ha en trevlig mors dag!

#2 - nina

Va skönt at du kan tala så positivt om din förlossning. Jag blev också igångsatt å allt gick bra men är ändå inte så positiv som du. Ska försöka tänka mer så, så att man vågar utsätta sig för det igen.

Va fina ni var på bilden, mor å son.



Ha en bra dag!

#3 - nina

Din fråga ang min förlossning ledde till ett litet inlägg.

#4 - Nina

Skulle också blivit igångsatt med min yngsta men 15 dgr efter BF så kom hon ut, dagen innan jag skulle blivit igångsatt =)

Skönt att förlossningen gick så bra, har hört så mycket skräckhistorier om hur ont det gör att bli igångsatt, värkarna blir mycket intensivare osv

#5 - Bina

åh.. tänk vad fort tiden går! Låter som en toppenförlossning!