bambi

Dofter

Det som är jobbigast med att gå på Cambridge måste vara dofter. Idag när vi var hemma hos Sanna så hade hon bakat bullar, det var jobbigt. Men jag var duktig och tackade nej  *stolt*. Men doften var jobbig, riktigt jobbig. Det vattnades i munnen.

Samma sak när jag ger Zack hans lunch, det är ju ibland spaghetti och köttfärssås eller som idag kyckling med couscous... det luktar ju jättegott. Det är också jobbigt och ibland vattnas det lite i munnen.

Det är flera som har frågat om jag inte saknar att tugga på nånting och nej, det gör jag faktiskt inte! Det enda som jag saknar är bröd.. men det tror jag också hänger ihop med doft... bröd luktar så gott!
#1 - sara

känner samma här, dofter är otroligt jobbigt ibland men ibland är det nästan mer peppande när man lyckas stå emot :D visserlige misslyckades jag igår å åt en bit kyckling, det var inte gott ens. Idag tar jag nya tag, längtade nästan efter mintchokladdrycken imorse :D lite sjukt! Tyckte bara de två värsta dagarna var värst se har det gått bra, förutom igår då. jag saknar heller inte att tugga på något. Fantaserar om bröd dock men kommer säkert vara som kycklingen, äter jag så kommer det säkert inte vara gott ändå så lika bra att hålla sig till målet är nått!

#2 - Isabella (Blivande Fru Nygårdh)

Ja!! Visst är dofterna sååååå jobbiga! På jobbet bakade barnen tårtbotten och hur gott luktar inte det? Sååå jobbigt men jag klarade mig!

#3 - tofva

Nybakade bullar..åhh dofter.. goda dofter. Strongt av dig att motstå! U go girl.

http://tofva.blogspot.com