bambi

Dumma grannar
Jag hade precis lagt Zack efter hans lunch när jag skrev dom två nedanstående inläggen. Straxt efter att jag var klar med det sista inlägg så börjar grannen att borra. Det ekar i hela vår lägenhet... så så klart vaknar Zack och gråter en massa. Grannen fortsätter och borrar och borrar så jag fick går runt och trösta en trött och ledsen plutt.

Till slut tystnar dom så jag lägger ner Zack i sin säng igen, men jag hör honom fortfarande gnälla lite lite... dumma dumma grannar... hoppas att han kan somna om snart  :(
#1 - Agnieszka

Känner igen det där. När vi för ett tag sen fick nya grannar så envisades dem varje jävla deg med att börja spika och borra precis när Nova skulle sova middag... men inte någon annan tid på dagen..... ush..

kram

#2 - Ann-Louise

Känner också igen det.... har grannar ovanpå som borrat och hamrat och sågat väldigt ofta sista sex månaderna, ibland på dagen när William ska sova, men allra oftast vid 22-23-tiden på kvällen när han sovit ett tag och blir alldeles skräckslagen när de börjar borra precis ovanför där han ligger och sover :(

#3 - Bina

Blä... vår grannes små hundar brukar också pricka in lunchvilan när vi är hemma. muttrar världens sötaste grannar och hundar men oljudet får mig ur balans ;-)

#4 - linda

hej he roligt med öppna förskolan... de vellat mera att gå med mina två men dom blir alltid sjuka efter att vi har varit där så håller mig till lekaparken..

Men en fråga du skör ju pulver dieten nu och vilka smackar har du smackat och vilken rec du om man ska testa ... mvh Linda

#5 - ♥ ♥ ♥ bambi bantar med cambridge just nu ♥ ♥ ♥

Linda: Jag har smakat dom flesta av smakerna och jag gillar helt klart choklad bäst! Kan dricka bara den hur länge som helst!