bambi

Första maten på 3 veckor...

Ja, ikväll blir det rostbiff. Första maten jag äter på 3 veckor. Känns lite konstigt att jag har levt på bara pulver i 3 veckor, men det har ju gått jättebra!

Men det känns lite dubbelt att börja äta... det har ju gått så bra att köra pulver så jag skulle kunna fortsätta ända tills jag har gått ner allt! Men så saknar jag ju mat också... så det ska bli gott att börja äta igen och jag har fixat en jättegod veckomatsedel till min upptrappning!
#1 - trollpackan

Det är ju såklart bättre att äta mat. Du har ju fått din rivstart nu så att säga, och du har varit jätteduktig!



Jag tror att det kommer att gå galant med LCHF för dig, för du får ju äta så mycket smaskigt! Även om du nu inte får äta glass;), så kommer du säkert att hitta något annat att ersätta det med. Det går ju lätt att göra smaskiga smothisar till exempel.

Med raska barnvagnspromenader så kommer det att gå fort att gå ner resterande, och sedan gäller det bara att hålla vikten.



Lycka till och ha det bra!

p.s Du har också en väldigt fin blogg här! Gillar färgen skarpt!;)

#2 - Linda

Härligt att få börja äta lite mat igen! Jag har själv bestämt mig nu för att ta itu med mina extrakilon genom att minska på kolhydraterna. Det har blivit alldeles för mycket fika och sötsaker den senaste tiden... och det börjar både synas och kännas... :-(

#3 - Anonym

Jag tycker du är jätteduktig och är imponerad att du höll ut hela tiden!! Vilken period var jobbigast? Början, mitten eller slutet?



Kram, Johanna!

#4 - evelina

kommenera gärna mina nyinlagda bilder :)

Hur har du kunnat klara dig utan mat :O

#5 - Johanna

(Det var jag som skrev kommentaren ovan, det blev nåt knas, min länk och namnet suddades ut precis innan jag skickade kommentaren.)

#6 - Heidi

Duktig du e :) Men mkt gott med rostbiff ikväll :)

#7 - Sandra

Härligt att få äta riktig mat igen :)