bambi

Full emb lace dress


Idag när jag var inne på Odd Molly butiken så hade butikschefen på sig denna underbara klänning som heter Full emb lace dress. Den är verkligen superfin! Jag har kikat på den förut, men med en prislapp på 3200 kronor så är det ingen idé att ens drömma om den. Eller...?

Förra veckan så hittade jag den på Tradera för en bråkdel av priset. Men eftersom jag vet att det är flera nu som säljer Odd Molly utan att ens ha kläderna (snabbt sätt att tjäna massor med pengar) så frågade jag först hur klänningen var i storleken. Fick som svar att den var normal i storleken, sen frågade jag om jag kunde få några fler bilder på klänningen som hon själv har tagit och då får jag inget svar.... verkar också vara en som lurar folk! Jag blev lite misstänksam när hon hade flera stycken av denna fina klänning och sålde dom så billigt!

Jag vågar knappt köpa nåt på Tradera längre... tyvärr....

#1 - Anonym

Hej!



Jag har en lten undran, jag har letat som en tok på nätet efter en turkos Lovely Knit, jag har gått igenom alla tänkbara sidor på nätet men ingen har dom eller också är dom slut.



Vet du hur jag ska kunna få tag på en, själv bor jag i en liten stad som inte har någon butik som säljer odd molly.



Vore jättetacksam för all hjälp jag kan få.

Jättefin blogg förresten.



MvH

Camilla

#2 - Nettan

Ja det är fruktansvärt jobbigt, dem senaste veckorna har jag tappat 6 kilo pågrund av saknaden.

Ja man kan ju hoppas, men du får ha det så jättebra själv.

Kram Nettan!

#3 - Ina

Jag gillar också den klänningen och jag tror jag vet vilken säljare du menar... Har också kikat på de annonserna och funderat på att köpa. Tror du hon luras? Du vet väl att det finns något som heter Internetgirot, det är en betaltjänst som gör det omöjligt för en säljare att lura dig. Pengarna betalar du in till Internetgirot och de betalas endast ut till säljaren om och när du tagit emot och godkänt varan annars får du pengarna tillbaka. De tar ut en liten summa för tjänsten men det är det värt när det handlar om mycket pengar. Jag har använt mig av dessa flera gånger och det funkar jättebra!

Mvh Ina

#4 - Sara

jag har också slutat att köpa på trader

#5 - Evalena

Jag är nog lurad jag med så jag har handlat för sista gången på Tradera. Iaf av såna som har massvis av kläder (NYA!) ute hela tiden. Tradera är PERFEKT om man vill få tag på gamla godingar man missade när kollektionen var aktuell. Har köpt en superfin cashmere och silkeklänning jag suktat efter länge där tex. Använd men i fint skick.

#6 - Anna

Ja, VARNING för Tradera!! Jag har nog blivit TOKBLÅST av en säljare. Hon har "tagit" en annan persons adress och då jag ringde upp personen så svarade denna att hon inte sålt nå't på Tradera... Säljaren hade ett tjugotal annonser uppe så vi är nog många som åkt på en blåsning. Hur som, jag tänker polisanmäla det hela och se om det går att spåra personen via bankkontot.

#7 - Anna

Glömde tillägga att jag hädanefter alltid komemr att kontakta säljaren innan jag budar, internetgiro verkar ju smart också.

#8 - Camilla (lillmillan)

Har försökt maila säljaren du menar för jag är sugen på att buda men vill kolla läget lite först. Hon har ej svarat än. Kommer INTE att buda på den klänningen!

#9 - Katinka

Ja, den säljaren skulle jag också vara lite försiktig med. Har väl lagt ut en hel del Odd Molly i massa olika storlekar?

Nää, jag håller mig till vintage på Tradera numera.

#10 - Peggy

Usch vad trist det är när det blir så, jag hade inte ens någon aning om att det fanns kopior av Odd Molly kläder !! har själv sålt och köpt en hel del Mollysar på tradera och det är ju jättetråkigt att det kommer "bluffare" för det drabbar ju alla seriösa säljare....men hur i hela friden ska man kunna veta om det är fejk ?? de flesta brukar ju ha ett relativt lågt utgångsbud för man vet ju att man oftast får bra bud ändå...jaja tråkigt är det i alla fall !

Ha en fortsatt fin kväll!

#11 - Evalena

Till dig som frågade efter en nätbutik som har Lovely Knit i turkos: på den amerikanska sidan finns den:http://www.shopgreenapple.com/index.php?mainpage=productinfo&manufacturersid=29&productsid=908



vet dick inte vilken strl du ska ha men den fanns iaf!

#12 - Eva

Denna säljare blev jag också misstänksam, flera nya klänningar i olika storlekar till bra pris och kolla in väskorna hon säljer och har sålt. Ett skolexempel på en som säljer kopior. Konstigt att Tradera låter det fortgå.

#13 - Bina

Butiksköp eller av Traderare man handlat av förut känns som det enda rätta. Vi får väl öppna ett OddMolly-swap med "kända" personer som en sluten krets.

#14 - Bina

Ja och så glömde jag - den klänningen ser ljuvlig ut!

#15 - Anna

Idag har jag gjort en polisanmälan mot en Traderabedrägare + att jag polisanmälde ett rattfyllo som jag såg genom fönstret av ren slump. Killen åkte fast, känns skönt att skattepengarna jobbat. USCH för att ha sådana på vägarna!! Polisen ringde tillbaka och sa att han nu var i förvar. Traderatypen får vi väl se om hon åker dit.

#16 - Anna

TJOHO!! Jag köpte denna klänning idag på Maritza. Jag ska ha den på min mans disputation. Den är SÅÅÅ fin!!

#17 - Anonym

#18 - Gåsapigan

Hej



Precis den här klänningen lägger jag nu ut på Tradera - sprillans ny med tags kvar - om nån är intresserad. Felköp av mig!