bambi

Godmorgon dag 18
 



 

Imorse så blev jag superglad när vågen visade 70,2 kg. Nu snuddar jag vid mitt första delmål på 70 kg. Jippee!! Och är exakt halvvägs till slutmålet!

Men igår så tänkte jag så mycket på mat och drömde till och med att jag åt 4-5 tuggor av en macka, sen kom jag på att jag kör ju Cambridgekuren! Fick en massa ångest och var orolig att jag skulle falla ur ketos... så jag vaknade imorse och var väldigt sugen på en macka. Bröd är nog det jag saknar mest...


Sen eftersom det är röd dag idag och sambon är hemma så känns det som lördag... och jag vet ju att jag avslutar mina veckor på söndag... så imorse kändes som att jag snart var klar med min tredje vecka nu... men det är ju bara torsdag! Nåja, det är bara att kämpa på!

#1 - Lady Dahmer ...::Confessions of a Neurotic Attentionwhore::...

bra jobbat!!



hehe, jag drömde att jag stod i chipssektionen och lassa på chips å dipp och sen gick jag till benåjerrysen.... åh sen kom jag på att jag kör lchf.



MEN -- jag HAR syndigt nog en inplanerad svullfest. Har inte satt ett datum, men NÅN helg in the near future så SKA jag köpa en benåjerry och trycka i mig HELA. jojomensan. Den innehåller dock 23gr kolhydrater per 100gr och det är faktiskt inte mer än en banan!



kommer antagligen inte äta mycket mat den dagen men det får det vara värt. jag SKA!

#2 - Lady Dahmer ...::Confessions of a Neurotic Attentionwhore::...

och ja... jag saknar bröd. och pasta. :-( Men fick ett recept på nåt mjukt brödaktigt igår som jag ska prova. Samt att jag hittat en butik som säljer low-carb pasta för de där extra syndiga tillfällena.

#3 - Lady Dahmer ...::Confessions of a Neurotic Attentionwhore::...

hahaha oroa dig inte ;-)