bambi

Godmorgon söndag!
Tors fiske staty vid Mariatorget fontän
Tors fiske, staty vid Mariatorget

God morgon allihopa! Idag skiner solen ser det ut som, man kanske ska bege sig ut? Men igår när vi var ute i det fina vädret så gick vi till Mariatorget och där skulle alla äta mjukglass. Det kändes verkligen så. Jag såg halvsmälta mjukglassar i folks händer överallt... det var fruktansvärt jobbet för bland det godaste som finns är ju att äta mjukglass i solen.

Så jag ska nog undvika Mariatorget om vi går ut idag. Men jag vaknade upp och kände mig smal och pigg imorse. Jag är superglad att jag är inne på dag 7 redan på Cambridgekuren (dagarna har ju bara flugit förbi)!

Nästa vecka har jag något inplanerat varje dag, det är fika med kompisar, det är picknick, lanseringen av Odd Mollys hudvårdskollektion, mm mm. Det är skoj att ha så fullpackat schema ibland, trots att man är mammaledig. Lite tråkigt att det är flera fika-träffar och picknick, där det faktiskt skulle vara trevligt att äta något... men det ska jag inte!

Jag längtar faktiskt tills imorgon. Konstigt att längta till en måndag, det brukar jag aldrig göra! Men imorgon ska jag väga mig och få se reultatet efter en vecka med Cambridge. Förra gången jag körde med Cambridge så hade jag gått ner -3,8 kg efter första veckan! Tyvärr så tror jag inte att jag slår det denna gång... men då var jag duktig och gick ut och promenerade en timme nästan varje dag!

Hoppas att ni alla får en fantastisk söndag!
#1 - nina

Oj oj oj nöstan 4 kg på en vecka. Det är ju ASMYCKET.

Ha en fin söndag du med. Svält inte ihjäl...