bambi

Invägning


Vägde mig imorse och vågade inte titta på det hemska resultatet så jag fotade istället. Bäst att gömma sig bakom kameran och förneka den hemska verkligheten.  Vågen visar även fettprocent.. hua... elaka våg!

Så idag börjar allvaret. En hel låda med pulver väntar på mig medans vårt kylskåp gapar tomt. Nu är det pulver tre gånger om dagen som gäller. Men än så länge har jag bara druckit vatten, enklast att vänta med "frukosten" så länge som möjligt.

Det regnar idag... lite skönt för då känner man sig inte tvungen att gå ut. Dessa första dagar med Cambridge är jobbiga och dom vill man mest sova bort... men sen brukar det flyta på!

Hoppas att ni allihopa får en toppen måndag!
#1 - Linda

Önskar dig lycka till! Borde egentligen försöka hänga på och gå ner några kilon jag också... men vet inte riktigt om jag har motivationen till det just nu... det är för gott med godis, glass och fika! ;-)

#2 - Nina

Lycka till!



#3 - Emily

Va duktig du är. Jag håller tummarna för att det fungerar. Jag hade tänkt börja med Cambridge tidigare men tydligen var man tvungen att ha någon coach eller ngt?

#4 - Helena

Lycka till! Impad av dig som orkar.. jag blev bara dålig i magen av pulver.. kör på smarta val och tallriksmodellen så gott jag kan istället :-)

#5 - Jennie

Lycka till med viktminskningen! Du kanske får lite hjälp på traven nu när du slutat amma också, det brukar ju ryka lite reserver då.

#6 - Emma

lycka till kära du! :) Själv sysslar jag med points, också en börda ibland!

#7 - Petra

Ska bli spännande att följa! Lycka till!

#8 - Emelie

kikar in

Vilken fin blogg.

Lycka till!!!!!!

Kram!

#9 - Sofie

Lycka till :-)

#10 - Agnieszka

Håller tummarna för att det inte ska vara allt för plågsamt. Själv kommer jag vänta på att mitt One Week-paket ska komma denna vecka, sen jäklar ska jag ner i vikt oxå.....vi väger för övrigt lika mkt=)

Min tanke var ju först att jag skulle köra cambridge med... men jag tål inte mjölk så det var bara skippa den idén.

kramar

#11 - nina

Jag har hemskt mkt emot dieter av olika former, framförallt sånna som går ut på pulver. Känns så onaturligt. Men jag kommer följa dej så får vi se om jag ändrar uppfattning. Vill inte vara negativt och dum, hoppas du inte tar det så. Önskar dej stort lycka till och kommer hålla tummarna för att du blir nöjd med resultatet. Vad är målet förresten? Och hur ser planen ut, t.ex. hur länge ska man äta bara pulver?

#12 - Elin

Lycka till! :)

#13 - Kikki

Lycka till!

Detta kommer Du klara galant :)

#14 - Elin

Lycka till! Det kommer säkert gå toppen, du verkar vara en principfast tjej!

#15 - Perla

Lycka till!

#16 - johanna jordgubbe

lycka till! även om jag inte är en förespråkare för pulverdieter så känner jag mig lite peppad!! jag måste verkligen också ta och kämpa på lite denna månad..

får man fråga hu lång du är?