bambi

Lanseringen av Odd Mollys hudvårdskollektion


Nu är jag hemma från lanseringen av Odd Mollys hudvårdskollektion. Det var verkligen supermysigt! Det blev ännu trevligare eftersom jag träffade på två gamla elever (den ena jobbar på moderedaktionen på iCity så därför var dom där)! Jag såg två "kändisar" där, Elin Kling och Christina Tillman. Trodde att Per och Karin också skulle vara där... men icke!

Man fick gå runt och ställa lite frågor till folk från CCS. Jag frågade dom varför hudvårdsserien inte luktade som Odd Molly kläderna gör. Då sa hon att Christina Tillman var orolig att folk skulle tröttna på doften så hon ville ha en helt ny doft, en som var "Odd Molly". Så därför blev det bomull och silke och mjuka dofter. Dom exprimenterade sig fram ända tills Christina var helt nöjd.

Jag fick även veta priserna på produkterna: body lotion 295 kr, shower gel 225 kr, body oil 395 kr, hand cream 145 kr, foot cream 145 kr, bath foam 225 kr, body butter 395 kr, soap bar 145 kr och lip balm 125 kr.


Mat och dryck:


Ljuvliga små tryfflar och bakverk stod på varje bord i trädgården bakom Odd Mollys butik. (Jag var mycket duktig och tog inget!) Det fanns även en bar där man fick Xanté drinkar.


Omgivningen:


Fullproppat med färgglada blommor och krukor med smultronplantor på borden. Det hängde lakan runtom med några Odd Molly plagg på linor.


The goodiebag:

När vi skulle gå så fick vi varsin goodiebag och han säger till oss "det är lite olika i påsarna så ni kan kolla vad ni fick och byta med varandra när ni kommer ut". Så när jag och min två gamla elever kommer ut så kikar vi i påsarna. Det ligger två produkter i varje påse... men så kommer jag på att jag hade blivit lovat att jag skulle få recensera hudvårdsserien. Jag frågar dom andra om jag ska gå in och fråga... känns lite lite att bara recensera två produkter? Dom tycker att jag ska gå in så jag gör det och då säger han "jaha, är det du! ja, men du ska ha den här!" och räcker mig en tung påse (jag är ju rätt glad att jag gick in och frågade!):



Recension av alla produkter kommer sen när jag har hunnit testa dom! Så håll utkik!
#1 - Nina

Det var trevligt att träffa på dig idag! :)



kramar!

#2 - nina

ÅÅÅÅ VA LYXIGT: JAG VILL OXÅ HA!!!!! Kommre du lotta ut???



/avis som en gris

#3 - johanna jordgubbe

åhh jag är avundsjuk :)

#4 - Bina

Åhhh vad mysigt det såg ut och de där produkterna är du värd! Hoppas de är mysiga och jag är förväntansfull på vissa av dem.

#5 - Elin (Edvinsmamma)

Va roligt att få vara med på en sån STOR grej!

Väntar med spänning på en recension :)

#6 - Martina

När kommer produkterna komma ut i affär?

#7 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Martina: I augusti tillsammans med höstkollektionen!

#8 - Mia

Wow, häftigt! Kommer definitivt vilja veta hur dom är, så väntar på den där recensionen! :)

#9 - Johanna

Håller med, eftermiddagen var helmysig! Och så härligt med ett riktigt kafferep, händer inte så ofta nu för tiden. Har testat ett par produkter redan när de trillade in på Cosmos redaktion, men är säker på att jag kommer gilla resten också. Body buttern är en riktig favorit!

#10 - Tofva

Åh lyllos dig! :)

#11 - jossan

haha men herregud... läste ju PRECIS på ninas blogg att hon hade träffat sin gamla lärare men tänkte inte mer på det eftersom jag inte visste vad du hette trots att jag följer din blogg... hmmm, världen är verkligen liten!!!!

#12 - Starmama ♥

Åh! Jag vill gärna höra vad du tycker om dom! ♥

#13 - jossan

svar: jag känner nina, vi har en nära vän gemensam :)

#14 - Helene

Visst är det så att kläderna har en särskild doft? Det känns så men jag har undrat om det är meningen.