bambi

Lördag
God morgon! Plutten sov till sin vanliga tid trots att han sov så mycket igår kväll. Blev lite förvånad! Egentligen var det sambons tur att gå upp med plutten imorse, men han var så trött och jag kände mig relativt pigg (man börjar väl vänja sig vid att gå upp kl. 6 nu) så jag erbjöd mig att gå upp istället.

Men det verkar som om plutten bara var ovanligt trött igår, bra att han fick sova ut  :)

Vägde mig imorse igen (jag borde kanske inte väga mig varje morgon, men jag är så nyfiken!), då visade vågen 73.3 (nästan ett halvt kilo neråt från igår):


 


Jag fick en kommentar om att det skulle nog bli jobbigt att skriva i bloggen om jag misslyckades med Cambridge... och jag måste säga att ca 3000 olika besökare i veckan har ögonen på mig gör ju att jag gärna inte vill misslyckas... skulle ju vara ganska pinsamt! Så ja, det hjälper en hel del att skriva om det på bloggen och veta att det är en hel del som läser om det  ;)

Min mamma och hennes kille komma hit idag. Vi har inte setts sen i julas. Men det är med blandade känslor som jag ser fram emot hennes besök (ni som har följt mig sen gamla bloggen vet nog vad jag pratar om). Men jag hoppas att allt ska gå bra. Jag måste åka och möta dom vid t-centralen eftersom dom inte vågar åka tunnelbana själv... till mariatorget... vad tar det 8 minuter? Det är farligt här i Stockholm, jag har tur som aldrig har blivit rånad eller misshandlad när jag har åkt tunnelbana!  ;)
#1 - Mia

Hey, jag gillar din blogg och dina tankar kring barn och förhållanden. Ville bara säga det!

#2 - nina

jag är ju ganska ny läsare av din blogg. jag har nu läst en hel del i din gamla oxå, men hittar inget om din mamma. Skulle gärna vilja veta. En länk?

/nyfiken

#3 - suss

Bra tips ;)

Hoppas det går bra med din mamma idag!

Ha en bra dag!

#4 - anna ♥ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ♥

lycka till med besökarna=)