bambi

Plus på vågen


Trots att jag har hållt stenhårt på min diet så visade ändå vågen på lite plus igår morse (var uppe i 71,9 då men imorse visade den 71,7). Så är det ibland och därför ska man egentligen väga sig en gång i veckan för att det är ju inte så peppande att se att man går upp lite trots att man kämpar så hårt!

Jag som hoppades på att jag skulle nå 70-kilos-gränsen efter 2 veckors ren kur... nu vet jag inte längre om jag kommer att göra det! Men det är fortfarande två morgonar kvar att väga mig innan jag har vaklarat 2 veckor.


Jag fick en fråga om hur jag delar upp mina påsar under dagen.
Så här brukar det bli:
Frukost: kl. 9-10
Lunch: kl. 13-14
Middag: kl. 18-19
#1 - nina

Som sagt, jag är EMOT bantning och vägning istället FÖR motion och måttbandsmätning MEN jag hejar ändå på dej. HEJA HEJA!



Skulle se om det gick att reta upp dej lite, ang det jag skrev om att vara viktfixerad om man är smal. Men som jag kunde tro verkar du vara en mkt trevlig, självsäker och genomgo person så du nappade inte på betet. Men det är nämligen så att jag fått kritik för att jag sagt talat om min vikt, nu när jag är smal. Det fick jag aldrig förut när jag vara "normal".



Ha en bra dag!

#2 - emma

God morgon! :D

Allt bra? :)



Om du har lust och tid, så

får du gärna kika in i min blogg :D <3



// EB

#3 - Maja

Ska man bara äta tre påsar om dagen? Jag har för mig att jag har läst någonstans att kvinnor skulle äta fem, men det kanske gällde någon annan kur?



#4 - Maja

Ska man bara äta tre påsar om dagen? Tyckte att jag hört att man ska äta fem som kvinna, men det kanske gäller någon annan kur?

#5 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Maja: Nej, alla ska äta 3 påsar bara... det måste vara en annan diet du tänker på!