bambi

Plutten äter banan
Idag så var vi iväg och köpte banan. Jag tänkte att nu ska plutten börja äta banan till mellanmål, blir mycket billigare än dom där mellanmåls-burkarna han annars äter. Många utav mina vänner ger sina barn banan till mellanmål, så varför kan inte plutten äta banan tänkte jag...

Så idag när det var dags för mellanmål så tog jag fram en av bananerna jag hade köpt och började skrapa ur den. Jag gav plutten en sked och han gjorde en massa roliga grimaser... men det gick ner. Efter 3-4 skedar så gjorde han fortfarande grimaser (trodde att han skulle vänja sig vid konsistensen... men icke), så jag var tvungen att ta kort på honom:



Men han blir så glad så fort jag plockar fram kameran, så nästa kort blir så här:


Han är en sån linslus så jag fick vara snabb om jag skulle få med hans grimaser, så snabb så att kameran inte hann fokusera riktigt:


För snart såg han ut så här igen:
#1 - Mia

Så söt - en blivande liten modell kanske? :) Han är alltid så glad på alla bilder, tycker jag. Tänk så fort tiden går egentligen. Tycker nyss han var nyfödd!

#2 - Camilla

Vilka härliga grimaser! :)

#3 - Elin (Edvinsmamma)

Haha, så SÖT!

Vilka otrolig härliga miner han gör lilla linslusen ;)

#4 - Ingrid (med Arvid från Septembergruppen)

Oj vad kul att se linslusen! Sån är vår lille Arvid också, så fort kameran kommer fram så vet han vad som gäller... Ha en fin helg!

#5 - Wenche

Så SØT en liten gutt:)

#6 - Jennie

Edvin gillar banan, det är perfekt att ta med sig när man ska iväg!



Jag har skrivit ett inlägg om genus hos mig, tänkte bara säga att det inte är någon kritik mot dig eller så. Det är ingen kritik överhuvudtaget! Bara en fundering.

#7 - anna ♥ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ♥

du har en bloggängel att hämta i min blogg=)

#8 - tess trött tokig morsa/Bröllopsbloggen

haha söt lins lus

#9 - Milo

Så söt han är!

#10 - Babyportalen.se

hehe :) jättesöt lite kille! Hur charmigt som helst!



//Hanna

#11 - Anonym

meeen, världens sötaste ju ; ) ..

#12 - Ann-Louise

Hi hi, precis så där grimaserade William också när han skulle äta mosade bananer första gången. Trodde han skulle vägra äta mer, men han gillar mat alldeles för mycket för att tacka nej till något även om det smakar konstigt :-)

#13 - a-k

Haha, rolig filur =)

#14 - Sandra

Hahaha han är ju så söt :)