bambi

Provat lite ur sommarkollektionen
Jag fick en massa frågor om Fields of Lace dressen som hänger i Pure and simples fönster. Den som hänger i fönstret är i färgen white. Jag provade den i storlek 2 och tyckte att den var stor i storleken. Jag fick på mig den utan problem utan att öppna dragkedjan. Dock tyckte jag inte att den var så smickrande för figuren, jag tyckte att mittenpartiet blev så förstorat:

(Klicka för att förstora bilderna)

White / Powder

Sen så provade jag även den i färgen powder. Ville prova den i powder eftersom jag såg att det fanns en i powder på Tradera för 1000 kr. Men nu tyckte jag att den tyvärr inte passade min figur så bra. Men för den som är intresserad av den på Tradera så finns den här.

Jag provade även en Livefirst dress. Den var väldigt liten i storleken tyckte jag. Egentligen ska den gå mer omlott (även denna var storlek 2):

#1 - Dina

Det är jättefint på dig alltihop men i den översta tycker jag att den helvita är bäst. Jag gillar den där understa som jag också sett i grått väldigt mkt. Men eftersom du skrivit här på bloggen att du går på diet nu så måste du kanske vänta med att shoppa så att du inte köper en massa plagg som är förstora om några veckor :-))

#2 - nina

den översta gillade jag skarpt!

#3 - Sofia

Den översta var jättefin tycker jag.

#4 - Bina

Den översta är superfin men jag är benägen att hålla med om att det var onödigt att de tagit in den såpass mycket där nere, lite ballongvarning som gör att man inte ser fina figuren.

#5 - nea

Jag tycker faktiskt att det vita linnet satt jättefint på dig.. verkligen!

Måste också säga att Zack är så otroligt söt..=)..





#6 - Sandra

Jag tycker den första var fin i båda färgerna :)

#7 - Jolanta

Tycker att den vita klänningen med broderier ser mycket fint ut på dig!

Linnet eller den korta klänningen på de två första bilderna passar fint på smala tjejer med liten bröst, tycker jag. Annars kan man ju ha den ändå med en kortare kavaj eller kofta till jeans...