bambi

Recension: AllyKats

Jag fick hem bubbelbad och duschcreme av märket AllyKats från o-råsa. Min första tanke var att det var väldigt söta flaskor och sen när man luktar på innehållet så känner man en underbar äppeldoft som man inte kan låta bli att sniffa på om och om igen. Men så är jag rätt så svag för äppeldoft, det är en av mina favoritdofter när det gäller doftljus från Partylite!

O-råsa är ensamma om att sälja märket här i Sverige. Produkterna är anpassade för barn, så dom svider inte i ögonen och har naturliga ingredienser.

Zack som älskar att bada tyckte att det var skoj att få testa bubbelbadet. Det gav en massa skum som han kunde plaska och leka med.

Jag måste erkänna att jag blev så kär i doften så jag har snott lite av både bubbelbadet och duschcremen... hihi.. så jag kommer nog att köpa nån flaska sen när dom här är slut!

Det finns även balsamspray, läppsyl och skimmer i serien.
#1 - Lene

Såg att det finns en butik som skickar Odd Molly, ingen "riktig" webbutik, men det står att de skickar....http://estiliodesign.se/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

#2 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Lene: Jag har sett dom förut också.. men jag hittade ingen information om hur man beställde eller någonting. Man såg inte heller hur många av varje plagg dom har inne osv.. kändes svårt att veta om dom hade en tröja i jsut min storlek eller inte. Men dom kanske fixar till sin webbutik snart om dom vill sälja Odd Molly online.

#3 - Lene igen

Mailade dem innan och frågade om Hate,hate teen fanns.Fick svar nu: Den fanns i 0,1 o 2 (båda färgerna) Odd Molly var alltid fraktfritt hos dem.

Så det är nog bara att maila och fråga. Man får uppge sitt kontonr.

#4 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Lene: Uppge sitt kontonr? Det känns ju lite konstigt...?