bambi

Recension av Naturdiets färdiga måltidsersättningar
Eftersom jag kör en ganska snabb upptrappning nu så behövde jag bara 9 påsar till av Cambridgekuren. Det skulle då bli rätt så dyrt att köpa en hel ask med 21 påsar för 470 kronor och bara använda 9 av dom så istället gick jag till ICA och köpte några drickfärdiga Naturdiet istället.


Dom var inte i närheten så goda som Cambridge och man kan max stå ut några dagar med att dricka sånt här... blää... här kommer en recension:

Naturdiet smoothie raspberry & pomegranate: Innehåller antioxidanter och fruktjuice så det lät ju bra tyckte jag! Det smakar sött och inte så konstgjort. Helt okej. Ganska mättande. Innehåller 200 kcal och kostar 23 kr. Jag ger den en 3:a av 5 möjliga.

Naturdiet smoothie pear & kiwi: Även denna innehåller antioxidanter och fruktjuice. Smakar okej i början men efter ett tag så smakar den otroligt sött och jag får tvinga i mig sista halvan och sen skölja bort smaken med en massa cola light! Ger en äcklig konstgjord eftersmak. Men väldigt mättande. Innehåller 200 kcal och kostar 23 kr. Jag ger den en 2:a av 5 möjliga (den var ju rätt så god i början...).

Naturdiet shake chocolate: Smakar mycket bättre än dom där tidigare smoothiesarna... men inte alls lika gott som Cambridgekurens chokladshake. Men denna är helt okej, smakar inte lika sött som smoothiesarna utan mer "kakao". Inte så jättemättande. Innehåller 180 kcal och kostar 21 kr. Jag ger den en 4:a av 5 möjliga.



Om ni undrar så skulle jag ge Cambridgekurens chokladshake en 5:a av 5 möjliga... för den är riktigt god (annars så skulle jag aldrig klara av att dricka den i 3 veckor).

Sen så fick jag en fråga om vilken del av den rena kuren som var jobbigast (i början, mitten eller slutet) och jag måste säga slutet. Speciellt när jag började planera upptrappningen och läste recept och tänkte massor på mat... det var jobbigt!

Och så fick jag en fråga om mina matvanor... varför jag inte gillar skaldjur, fisk och en massa annat. Ja, mitt enda svar är att jag blev extremt bortskämd när jag växte upp. Om jag ville äta hamburgare (från McDonalds, Carls Jr eller Wendy's givetvis eftersom vi bodde i USA) så fick jag det. Så inte ville jag äta tråkiga grönsaker eller fisk... och den enda formen jag åt potatis på var som pommes frites! Jag har fått lärt mig att äta kokt potatis, potatismos och potatisgratäng (som jag älskar nu). Så jag har lärt mig att äta en massa saker som jag inte åt när jag växte upp...

Men! Jag försöker lära Zack att äta allt! Jag köper fisk till honom och brocolli och annat som jag inte själv äter.
#1 - tia som gått upp tre kilo på en dag- känns det som!

JAG ÄLSKAR naturdiet! Choklad! Den dricker jag jämt när jag inte hinner laga mat till mig själv!

#2 - Agnieszka

Jag tycker naturdiet är en av dem godaste pulvergrejjerna. Tycker smoothisarna är goda med!

kram kram

#3 - Veronica

Jag gillar chokladsmoothien men de andra smakar lite typ... kräk :) tycker jag!

#4 - Nina

ja gillar den chokladen. tycker den e god. den man måste blanda själv däremot är inte lika god. tricker är att man ska dricka långsamt. då känns det mer mättande...

#5 - Lena -Chokladmamman

Jag gillar Naturdiet Shake Strawberry. Har smakat chokladen också men tyckte inge vidare om den.



Brukar äta den (jordgubben) ibland när man inte har tid att laga mat. Det västa är att man dricker slut på den så snabbt, den är ju riktigt smaskig. Tyvärr innehåller de en del mindre bra sötningsmedel, men inge aspartam iallafall.

#6 - Sara

Hos http://nailsbodybeauty.se/ kan du köpa cambridge i ental (23 kr st). Första gången man beställer måste man fylla i ett hälsoformulär men sen brukar varorna komma dagen efter beställning (och portot är gratis). Bara så du vet :)

#7 - GucciMama

jag körde renkur med cambridge i 10veckor och det gick hur lätt som helst men när det var dags för upptrpåpning så hade jag det jätte svårt. När man väl smakat mat igen kan man inte sluta men sen blev jag gravid med Valencia så jag kunde inte trappa upp riktigt. Funderar på att köra några veckor igen för att bli av med mina sista 10kg som verkligen har FASTNAT...:-)