bambi

Shoppat två nya mollysar

Jepp, dessa två mollysar är mina nu! Jippee! En svart Hatehate tee (älskar ju min i blush... så jag var bara tvungen att köpa en i almost black också) och så en grå Private embroidered dress. Jag såg en tjej på stan som hade just en grå private embroidered dress på sig under en kofta och jag tyckte det var så snyggt så jag har inte kunnat få det ur huvudet. (Det är ofta så med Odd Molly-plagg, så fort jag ser någon som har Odd Molly på sig så vill jag ha en likadan! Hopplöst!)



Jag har nu provat min nya private embroidered dress och märkt att den passar ihop med det mesta i min garderob, den är så användbar! Se bara här (under min 9th sweater, under min hoodly knit och under min everyday cardigan):


(Klicka för större bilder)


P.S. Jag har nu uppdaterat min lista på mina mollysar!
#1 - Katinka

Åhh, vad kul med lite mer Odd Molly shopping! Jag har också varit i farten och köpte mig en Lovely Knit i Green precis. Lite ska man ju unna sig efter löning ju. Och vad härlig den är. Sådan skillnad mot den i ull.

#2 - Anna

Var har du köpt den gråa Private embroidered? Jag har den i chalk och vill ha den i grått också!

#3 - Elin (Edvinsmamma)

Vilka fina!

Och det syns verkligen att du gått ner i vikt :)

#4 - Lene

Jättefin! Fick hem likadan tischa igår, jättefin och skön! är också sugen på en p e dress, men skulle vilja ha den i chalk tror jag...Vilken storlek tog du? Vi är nog ung lika stora, så det är bra att fråga dig :-) Passar på att ta två storleksfrågor till: "Light cotton embroidered"...är de överlag stora i strl? Även årets? Jag har den i grönt från vår08, och den är ju stor....."9th sweater" hur är den i strl?

#5 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Lene: Jag tog den i storlek 2 och tyckte att den passade jättebra.



Light cotton embroidered har jag också i storlek 2 och den är rätt så stor, skulle nog nästan kunna gå ner en storlek. Min 9th sweater krympte lite i tvätten (trots att jag bara tvättade den i 30 grader) så nu är den rätt så lagom, var ganska stor förut!

#7 - jossan

fina! det syns verkligen att du gått ner i vikt! :)

#8 - Therese - Eira min ögonsten

mitten outfiten var snyggast! :)

#9 - Sara

Jag har också varit sugen på en Private embroidered dress länge. När jag såg hur snyggt den passar till flera olika outfits på dina bilder så lade jag in en beställning på en grå hos bubbleroom.se. Den är redan på väg och jag längtar efter att få prova den till olika Mollysar i min garderob.

#10 - Sara

Du kan även ha din rosa underklänning till blir jätte fint. Brukar jag själv ha och fått många komplimanger att det är så fint ihop.

#11 - Sara

Alltså rosa underklänning och den grå (jag har chalk) klänningen/linnent och lovely knit. super fint ihop

#12 - karin

Har precis köpt en hatehate i blush, verkligen underbart mjuk och skön. sen har jag en underklänning i chalk(från i höstas) men den använder jag inte, det känns som att mina bröst är för stora för att det ska vara fint.(skulle vilja ha en underkjol-skulle nog använda den mer tror jag)

har en 9th sweater i rose, och tycker inte att den har krymt, tvättat den i 30 grader några gånger, men man får ju så klart dra lite i den innan man hänger upp den på tork.

#13 - Sandra

Outfiten på mitten var finast tycker jag. Och du, det var inte lite kläder du hade från OM.. haha ;D



Ska jag vara ärlig så har jag ens inte hört talas om OM innan jag hamnade på din blogg ;) Vart finns deras butik? Har du något inlägg på bloggen där du berättar om OM eller har du lust att göra ett sånt inlägg? Skulle vara kul att läsa :)