bambi

Tips på examenspresent?

En av våra bästa vänner har examensfest nästa fredag. Han tar sin läkarexamen! Det ska bli jätteroligt att fira honom, han är en väldigt god och nära vän till oss. Men! Vad ska man ge honom i present?? Det står helt stilla i huvudet! Tips tas tacksamt emot!

(Ett stetoskop har han redan...)
#1 - Agnieszka

Packa ihop lite bra att ha saker från apoteket!!!!

kramar

#2 - Line

Funderar lite...är det inte roligt att få något som man kan ha kvar och spara. Kanske två fina Vinglas och en flaska bubbel till det...eller någon annan "minnessak"...bubblet behöver han ju inte spara =)

#3 - nina

Hur många är ni? Om ni går hop några st kan ni ge honom en liten minidator. Kan inte få dessa ur skalen nu. Ska själv gå å titta på en idag

#4 - Jasmin

Om han hadde siktat på kirurg så hadde det varit roligt att ge honom en fin japansk kockkniv :) Jag skulle vilja ha ngt lyxigt som hadde gått an att använda ofta,men killar tänker kanske annorlunda...

#5 - FiaS

Hitta en gammal härlig "doktorsväska" à la förr i tiden. Både "kul grej" och kanske använder han den sedan... I den kan du stoppa något du vet han gillar: Kanske något gott vin?

#6 - Marie

Jag tycker det där med doktorsväska var kul!



Finns några på Tradera, nån som är bra?

category=-1" rel="nofollow">http://www.tradera.com/search/result.aspx?search=doktor&searchcategory=-1

#7 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Det där med doktorsväska var ett jättebra tips! Ska kika lite efter nån! Tusen tack :)

#8 - Anonym

Håller verkligen med om doktorsväska. Kanske går det att hitta några billigare saker som de använde för längesen i läkarvärlden (fast det är nog svårt), men som sagt, man kan ju lägga nåt annat i, en flaska vin, presentkort. Kanske en fin penna att använda, du vet sådana där riktigt fina :).

Men som sagt, läkarväska av modell gammal är jättekul, innehållet bestämmer du själv :)