bambi

Vecka 22 - #745-749 Spoilers



100% silke med fina spetskanter och 100% lyxkänsla är vad som kännetecknar Odd Mollys Spoilers. Dom finns som underklänning, linne, trosor, boxertrosor och underkjol. Dom brukar alltid finnas med i varje vår och höstkollektion, men färger och mönster brukar variera.


Dom fina detaljer gör att plaggen känns prisvärda och exklusiva.
Några exempel på dom fina detaljerna: dubbla spetskanter på linnen och underklänningarna, söta sidenrosetter och sötaste broderiet: OM.




Dom går att kombinera oändligt och det är superfint att låta dom sticka fram lite under koftan eller klänningen.

Jag har bara en lila spoiler underklänning och ett rött spoiler linne, men skulle vilja ha fler linnen. Tyvärr så har inte mina spoilers använts så mycket, jag är så rädd om dom. Sömmarna har gått isär lite, så jag är lite orolig att dom ska gå upp helt! Men sen så är underklänningen i storlek 2 och dom är rätt små i storlekarna. Linnet som är i storlek 3 passar mycket bättre:




Har ni någon spoiler? Vad tycker ni om den? Vad gillar ni mest och minst med era spoilers? Hur är storleken? När och hur använder ni den/dom?
#1 - johanna jordgubbe

men om sömmarna gått isär (!!!) efter lite användning så måste du ju gå tillbaka med dem..

vi måste klaga mer som konsumenter !! :)

#2 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

johanna: Men det är ju jag som har trängt mig ner i för trånga kläder... det hände när jag bara provade dom. Sen så syns det bara på nära håll, så det är ingen fara!

#3 - Katinka

Ja, jag älskar också mina Spoilers. Har en underklänning från förra hösten i gråblått, ett linne och underkjol i samma gråblåa färg, ett linne och tillhörande underkjol i bronze från förra hösten och en underkjol från denna våren i powder. Den med de gula blommorna på. Hade tänkt köpa linnet till också, men det har inte blivit av än.



Du har rätt i att storlekarna är små. Förutom på underkjolarna faktiskt som är mer normala i storleken. Underklänningen är i stl 2 och setet med linne och kjol i gråblått också, men linnet i bronze fick jag sedan ag i stl 3 så det är nog den stl som gäller för mig hädanefter. 2:an sitter okej, men jag gillar när sådana plagg sitter löst och det gör de inte direkt.



Urfint med spetskanten som sticker fram under tröja, klänning eller kjol!

#4 - Mia

Tycker det vore intressant att se priset på alla Odd Molly-kläder du skriver om. Dessa linnen och underkjolen ser mycket fina ut! :)

#5 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Mia: Jag kan försöka skriva priset på plaggen i fortsättningen. Här kommer priserna på Spoilers:



Underklänning: 799 kr.

Underkjol: 799 kr.

Linne: 699 kr.

#6 - karin

har bara en rosa underkjol men den tycker jag är jättefin:)

#7 - Anna

Detta är min abosluta Molly-favorit! Jag har 4 underklänningar, en rosa en powder och så två blommiga från årets kollektion. Jag har en underkjol. Alla är underbara, jag har dem under tunikor! Det år så snyggt när man ser en bit av dem! Jag är normalt en Molly 1a men här drar jag en 2a.

#8 - FiaS

Har varit sugen på en av dessa lääänge.. jag är lite sucker för mörkblått-lite dumt på en underklänning på sommaren dock...Gillar den lila mest egentligen men den verkar helt omöjlig att få tag i...

Är storlekarna så små? Är det ingen resår runt om under bysten? Om de är så små så är det nog stl .3 som gäller för mig med...

#9 - Ina

Älskar den lyxiga känslan i dessa silkiga Spoilers. Har två underklänningar, en i rosa och en i puder. Gillar kjolarna också men tycker de är lite för korta, man måste ha en ganska kort kjol för att den ska synas ju... Hade gärna velat ha en annars så vi får väl se framöver.

Tycker också de är lite snålt tilltagna i storleken och siden ger inte med sig en tum.

#10 - Anna

De har lila, rosa och powder på Jackie i Kistagallerian!

#11 - katharina

hi, i´m looking for a pink spoiler tank. do you know where i can get one? thanks a lot!

#12 - Bina

Jag tittar på min underklänning ibland... den har brun ton och jag sparar den fram emot hösten alternativt när sommaren gett mig lite färg. Jag suktar efter ett lila linne men det är nog en dröm att lyckas med.

#13 - Anonym

Håller med Bina, jag tittar mest på mina spoilers, de är så sköra... Tycker att det är ett fint men ganksa opraktiskt plagg. Och sömmarna går isär så lätt, det borde man kunna reklamera till Odd Molly. Samma sak händer med Artology Tunic, sömmarna håller inte i underarmarna. Dålig kvalite?!

#14 - Alexandra

Det var jag ovan...

Sorry, missat namnet i förra post!

#15 - Erica

jag har en i rosa som sömmarna börjat gå isär på. Jag har köpt den på Bodhi och reklamerat den. Ska skicka in den imorgon, de väntar på svar från odd molly angående vad de ska göra åt reklamationen. Jag är väldigt liten, en nolla och denna klänning är inte förliten eller så, men den har tom börjar gå upp i sömmarna nertill där bak där det är "fladdrigt".



tycker att ni också ska reklamera, det är synd på ett så pass dyrt plagg.