bambi

Äckliga dofter
Min läkare hade ringt in min recept på Lergigan Comp (mot illamående) till apoteket vid Söderhallarna vid Medborgarplatsen så jag fick ta en omväg för att hämta ut dom. Jag gick då igenom saluhallen som ligger där.. urk.. det skulle jag inte ha gjort!

Man är ju så doftkänslig när man är gravid! Jag äter inte fisk eller skaldjur och gillar då inte heller doften av det. Urk!

Och på tunnelbanan hem så tyckte jag också att det var nån som stank urin, vilket är en hemsk doft. Jobbigt att ha en sån känslig näsa när man är gravid!

En doft som jag nästan inte klarar av längre är doftstråna som jag har haft i garderob. Jag har haft doftstrån från Partylite ståendes på golvet i garderoben, doften heter Solblekt Bomull och jag har alltid gillat doften. Men jag var tvungen att kasta ut doftstråna när jag blev gravid, tyvärr så sitter lite doft kvar i en del kläder och det är inte roligt!

Lilypie Pregnancy tickers

#1 - gotteochvi♥

SÅG ATT DU VAR GRAVID IGEN, VAD MYSIGT! HUR LÅNGT GÅNGEN ÄR DU?

#2 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Ja usch ja, det är verkligen en mängd lukter som är hemska när man är gravid och illamående. Är imponerad över att du klarar Lush's dofter, som jag skrivit någongång tidigare. De är så oerhört skarpa, jag har svårt för dem även som icke-gravid. Hoppas att du snart mår helt bra!

#3 - Nina

Hade samma problem. Tom favortiparfyen Clean fick jag avsmak för. Men som tur var har lusten inför den återkommit.l Hoppas den gör det för dina doftstrån oxå.

#4 - ♥ ♥ ♥ bambi - gravid igen! ♥ ♥ ♥

Jenny: Men det var en som jobbade i en Lush-butik som skrev här på bloggen att deras produkter inte innehåller parfym så därför brukar deras dofter inte vara lika jobbiga som "parfymdofter" kan vara.

#5 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Nej det kanske är jag som är överkänslig..:) Klarar knappt att gå förbi deras butiker, det luktar på kilometers avstånd känns det som. När jag för första gångenvar inne i en av deras butiker i London för många år sen var jag tvungen att gå ut och in säkert fem gånger för att det kändes så kväljande.

#6 - sofie

Huvva så besvärligt för dig att ha sådär. :( Hoppas du snart får uppleva NÅNTING trevligt med graviditeten. :) Kram på dej!

#7 - Sara

när jag var nygravid för över 1,5 år sen så hade vi YES diskmedel med citrondoft hemma och jag kunde inte gå in i köket för jag klarade inte av den doften alls. vi fick köpa nytt diskmedel. För några veckor sen när jag kom in i mina svärförädrars kök så kom en obehaglig doft emot mig och jag färdades bakåt i tiden och kände mig smått illamående igen. Japp de hade alltså köpt YES diskmedel med citrondoft och fast jag inte är gravid har jag fortfarande väldigt svårt för den doften =)

#8 - gotteochvi♥

JAG KLARAR INTE AV DOFTEN AV KÖTT NÄR JAG ÄR GRAVID. TYP RÖKT SKINKA (SOM JAG EGENTLIGEN ÄLSKAR PÅ MINA MACKOR!)

#9 - Tina

Ja, det där med doft känslighet är inget jag saknar. Gått igenom det några gånger nu. Som tur är försvinner den känsligheten lite i alla fall.... :)

Kram

#10 - Natali

Jätte jobbigt med att vara så känslig mot dofter. Jag är själv känslig pga att min migrän triggas igång av just dofter. Vissa parfymer och rengöringsmedel är som att sätta vitlök framför en vampyr.....hemskt. Man kan ju inte undvika dofter hela tiden. Men vissa dofter är värre än andra helt klart.