Äntligen!

Ikväll till kvällsmaten klarade äntligen Zack av att dricka helt själv! Han har ju inte förstått att han måste höja upp flaskan för att det ska komma något.


Vi har försökt träna honom genom att höja upp hans armar dom gånger han tog tag i nappflaskan själv och stoppade den i munnen. Sen fick vi säga några gånger "Zack kan själv" för han försökte ge oss nappflaskan (för att vi skulle ge honom) även fast han hade druckit själv ett par gånger.

Vi gav honom en massa massa beröm så han tyckte att det var väldigt roligt att kunna dricka själv  :)  Så imorgon ska vi berätta för personalen på förskolan att han kan dricka själv så att han får fortsätta och träna där också.

Sen är väl nästa steg att gå över till pipmugg och så småningom att kunna äta med sked/gaffel själv. Han är lite sen med allt det här (han är snart 15 månader gammal)... men nu börja det äntligen lossna känns det som.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
BLONDETTY
2009-11-29 @ 18:40:42 Blogg: http://www.blondetty.blogspot.com/

Vilken FIN blogg & söt liten kille du har!

http://www.blondetty.blogspot.com/

Linda
2009-11-29 @ 18:46:39 Blogg: http://chagak.blogg.se/

Min två åring här hemma kan äta med gaffel och sked själv, men tycker fortfarande att det är mycket roligare att äta med fingrarna...

Agnieszka- mamma till 2
2009-11-29 @ 19:23:28 Blogg: http://agnieszka.blogg.se/

Skönt att det börjar lossna och han lär sig! Hoppas ni får en fin kväll! kram

Linn
2009-11-29 @ 20:55:04

Vad duktig han är! Min stora flicka var också "sen", men sen lossnade det plötsligt och hon åt jätteduktigt med gaffel och drack själv ur vanligt glas runt 1,5 år. :)

Martina
2009-11-29 @ 21:29:57 Blogg: http://mariamartina.webblogg.se/

Vad härligt att han börjar dricka själv! :)

Nu måste jag bara fråga, du tipsade för ganska längesen om en sida på internet där man kunde fixa och trixa med sina bilder, redigera och lägga till effekter osv.. Nu kan jag inte för mitt liv komma ihåg vad den hette! På min förra dator lades den bland favoriter, men sen blev det nya dator... Jag hoppas du förstår vilken jag menar!

Soffy
2009-11-29 @ 22:16:49 Blogg: http://www.tillsoffy.blogspot.com

Duktiga killen :) Och tänk på på allt som han är tidig med!

Jessica
2009-11-30 @ 09:07:41 Blogg: http://invitedtojessica.blogspot.com

Grattis till framsteget!

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet