bambi

Det kanske är en konstig biverkning av vaccinet?
Jag har varit lite frånvarande från bloggen eftersom vi har inte mått så bra här. Zack är förkyld (han går runt och hostar en massa) och jag har mått illa och haft väldigt ont i vänsterbenet. Jag ringde sjukvårdsupplysningen igår angående mitt ben så hela gårdagen och idag så har jag varit på Södersjukhuset och tagit prover och blivit undersökt av läkare. Dom misstänkte nämligen blodpropp i benet.

Imorse fick jag då göra ett ultraljud på vänsterben, men dom hittade inget. Så det var väl bra... men ingen vet varför jag har så ont i benet. Kanske en konstig biverkning av vaccinationen?

Föresten, folk är som helt galna efter vaccinet! När jag satt i väntrummet hos läkaren så var det hela tiden 2-3 stycken som var framme och frågade om vaccinet. Helt galet! (Och det var alltså slut där hos läkaren...)


P.S. Glöm inte att vara med och tävla om en Hugg-a-planet, tävlingen avslutas imorgon!
#1 - Linda

Kan säkert varit en märklig biverkning av vaccinet. Skönt att det inte var en blodpropp iallafall.



Hoppas ni snart mår bättre både du och Zack! Krya på er!

#2 - Malin - brandteknologen

Här i Luleå var det visst en kvinna som hade rusat in och stulit vaccin, hon tog tre doser (med sig) och sen kastade hon sig in i en bil och for iväg. Helt galet.

#3 - NIna

Men fy, vad du skulle behöva må dåligt då din stackare... hoppas du får en fin helg i alla fall

#4 - Therese - Eira min ögonsten - Tävling i bloggen

Jag kom på att jag måste fråga dig vad du kallades när du bodde i usa? känns lite konstigt att siga ditt namn på amrikanskt sett, eller finns det namnet där?

#5 - Nicklas

Jag har fått ont i höger benet efter vaccinationen känns som en propp men ädå inte då jag haft en förut och vet hur det känns konstig biverkning!!