bambi

Fina heminredningsdetaljer nu till jul
Nu är jag hemma igen från jobbet. Var bara där en kort stund och träffade min vikarie. Jag mådde bara lite illa när jag var där, så det kändes ju positivt  :)

På vägen hem så stannade jag till vid Indiska. Jag tycker att dom har så otroligt fina julsaker till hemmet. Jag har sen tidigare år julgardiner och juldukar från Indiska. Tycker att dom har fina och prisvärda julsaker.


Idag så blev det två julkuddar (det har jag inga sen tidigare) och en matchande duk.

Vi ska fira jul hemma detta år, är det tänkt, så då är det roligt att julpynta lite extra. Julen känns också lite extra rolig nu när man har barn :)



Precis som dom senaste två åren så kommer jag även i år ha "Bambis julklappstips" under decembermånad. Varje dag kommer jag komma med roliga och fina julklappstips. Dessutom kommer det vara massor med tävlingar där ni kan vinna en massa fina priser!

Men missa inte att vara med i den tävlingen som är igång just nu i bloggen där ni kan vinna ett presentkort från o-råsa!
#1 - Sofie

Åh, vilken fin duk. Hur lång är den? Får nog ta en sväng till Indiska i eftermiddag...

#2 - X

Såg ni om det var en liten flicka?

#3 - Nina

Ja Indiska har en massa fint!

Vad fin bloggen har blivit =)

#4 - Benjamin

Hej!

Måste bara säga att jag gillar skrivstilen i din blogg och att jag gärna skulle vilja använda den som förebild i min datakurs för äldre. Dom kommer nog att gilla din skrivstil oxo skulle jag tro. Hoppas det är ok för dig?

tack på förhand!

Benji