bambi

God morgon

Usch, jag fick en släng av skuldkänslor imorse när dom ringde från jobbet och undrade om jag skulle komma idag. Jag har varit lite dålig på att höra av mig på sistonde. Jag har liksom varit så inne i min bubbla fylld med spylukt (hur blir man kvitt den doften, den finns överallt här hemma?), läkarbesök, barnmorskebesök, sjukskrivningar och akupunkturbehandlingar att jag glömmer liksom bort det som finns utanför bubblan.

Men jag har verkligen världens bästa arbetsgivare, som alltid har varit så förstående och snäll, vilket jag är väldigt tacksam för.

 

Just nu väntar jag på att barnmorskan ska ringa så att jag ska få lite akupunktur idag. Det kändes som om det hjälpte i torsdags, men effekten höll inte i sig så länge. Men jag har hört att man måste få några behandlingar innan den riktiga effekten kommer. Men jag hoppas att barnmorskan ringer snart så att jag får komma iväg idag...

#1 - Noretstar

Jag hade samma diagnos som du när jag var gravid :) Det gick bra till slut. Det värsta illamåendet försvann väl nån gång i v. 17, men jag spydde nån gång om dagen även längre än så, kanske till v. 23.



Nånstans i v 16-17 var jag inlagt med dropp på sjukhuset i 10 dagar. Då fick jag också akupunktur och det kanske var det som hjälpte, jag vet inte. Det tog i alla fall 4 behandlingar och jag behövde som tur var inte betala nånting för dem. Jag fick nålar i handlederna och nånstans i benen, kommer inte ihåg var exakt.



Håller tummarna för att akupunkturen ska hjälpa dig också.